Головна Новини Зірки персона Після 16 спільних років: зірка "Аквамена" розлучається з дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Після 16 спільних років: зірка "Аквамена" розлучається з дружиною

Відомий актор Джейсон Момоа офіційно заявив, що розлучається зі своєю дружиною після 16 років спільного життя.

13 січня 2022, 14:30
Поділіться публікацією:

Ще одна зіркова пара оголосила про розлучення. Актор Джейсон Момоа шокував шанувальників новиною, що розлучається зі своєю дружиною Лізою Боне після 16 років спільного життя. Про це зірка "Аквамена" повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Після 16 спільних років: зірка "Аквамена" розлучається з дружиною

Джейсон Момоа / Фото: Legion-Media

42-річний Джейсон Момоа заявив, що їхню сім'ю не оминув "вітер змін" і вони звільняють один одного, але при цьому зберігають кохання, хоча розвиватися воно тепер буде в іншому напрямку. Проте їхня відданість дітям залишається непохитною.

Його дружина Ліза Боне також зробила заяву про розрив із коханим на своїй сторінці у соціальній мережі.

Зазначимо, що зірка "Аквамена" Джейсон Момоа познайомився з Лізою у 2005 році через спільних друзів. І 12-річна різниця у віці не завадила їм довгий час зберігати кохання та розвивати свої стосунки. Під вінець знаменитості пішли лише у 2017-му році, зараз вони виховують двох дітей: 14-річну Лолу та 13-річного Накоа-Вольфа. Від попереднього шлюбу у 54-річної Лізи Боне є доросла дочка – Зої Кравець.

Нагадаємо, що не всім з першого разу виходить зустріти свою другу половинку, тому багато людей укладають шлюб по кілька разів. Однак є світові знаменитості, які особливо відзначилися в цьому плані.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про найдорожче розлучення: шейх Дубая виплатить колишній дружині 730 мільйонів доларів.

Читайте також, що у 2021 році про своє розлучення заявило безліч пар зі світового та українського шоубізнесу. Хтось оголосив про розлучення публічно, а хтось не став коментувати зміни, що відбулися в особистому житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини