Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор помер рік тому: причину смерті назвали лише зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор помер рік тому: причину смерті назвали лише зараз

Документацію розтину тіла Рея Ліотти показала, що відомий актор помер природною смертю.

10 травня 2023, 19:30 comments3565
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зірка фільму "Славні хлопці" Рей Ліотта помер уві сні 26 травня 2022 року в готелі на Домінікані, де він працював над трилером "Небезпечні води". Лише зараз стало відомо, що стало причиною його смерті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання TMZ.

Голлівудський актор помер рік тому: причину смерті назвали лише зараз

Голлівудський актор Рей Ліотта. Фото з відкритих джерел

Видання TMZ отримало документацію розтину тіла Рея Ліотти, який було проведено в Домініканській Республіці. Лікарі виключили вбивство актора та вказали на природні причини смерті. У актора була дихальна недостатність, а також набряк легень через скупчення рідини.

Ліотта страждав на гостру серцеву недостатність, окрім того, його смерті також сприяв атеросклероз. Такий стан здоров’я призводить до накопичення бляшок на стінках артерій, що, за словами лікарів, може призвести до звуження артерій та блокування кровотоку.

На момент смерті голлівудському актору було 67 років. Рей Ліотта в кіно запам’ятався за ролями бандитів, мерзотників і божевільних. Однак у житті його друзі та колеги розповідали про доброту Ліотти. У лютому 2023 року актора посмертно вшанували зіркою на Алеї слави Лос-Анджелеса. Її презентувала донька Ліотти.

"Він був унікальним актором і найкращим другом, братом і батьком мрії. Мені пощастило з ним. Якщо у вашому житті є Рей, тобі пощастило. Я дуже тебе люблю", — сказала донька покійної зірки під час церемонії.

На початку року на великих екранах вийшла один з останніх проєктів над якими працював Рей Ліотта, фільм "Кокаїновий ведмідь".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція Нідерландів знайшла тіло 100-річного чоловіка в холодильнику — його туди поклав син загиблого.

Також "Коментарі" писали про 79-річного Роберта Де Ніро, який всьоме став батьком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини