Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор потрапив до лікарні через різке схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор потрапив до лікарні через різке схуднення

Крім того, актор позбувся своєї бороди

10 грудня 2020, 17:05
Поділіться публікацією:

Голлівудський красень, зірка фільмів "Американець" і "Земля майбутнього" Джордж Клуні розповів, як потрапив до лікарні через те, що різко втратив вагу.

Голлівудський актор потрапив до лікарні через різке схуднення

Джордж Клуні (фото з відкритих джерел)

Відомо, що в поточному місяці на екрани вийде фільм "Доброго ранку, північ", де Джордж Клуні виступить в якості режисера і виконавця головної ролі. Заради зйомок в кінокартині він скинув 11 кілограмів і це негативно відбилося на його стан здоров'я.

"Я думаю, що намагався дуже швидко схуднути, і, ймовірно, не дуже дбав про себе", — зазначив голлівудський актор.

Зірка фільму зізнався, що був екстрено госпіталізований в лікарню і йому знадобилося кілька тижнів, щоб відновити сили та продовжити роботу. У нього діагностували панкреатит — запалення підшлункової залози (прим. авт.).

Також для роботи над фільмом, де він грає астронавта, який вижив після глобальної катастрофи, йому довелося відростити густу бороду. Ця "родзинка" в його зовнішності не сильно подобалася його дружині та дочці, та й сам актор зізнався, що відчув полегшення, коли позбувся цього "безладу" на обличчі.

Нагадаємо, нещодавно голлівудський актор Джордж Клуні зізнався, що дав своїм 14 близьким друзям по одному мільйону доларів. Таким чином, він подякував їм за допомогу і підтримку, яку вони надавали протягом його творчого шляху.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий журнал People нагородив актора Джорджа Клуні званням "Людина року". Цей титул розділила з ним американська виконавиця Селена Гомес, актриса Реджина Кінг і вчений-медик Ентоні Фаучі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини