Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор зізнався, що вже 8 років бореться з онкологією
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор зізнався, що вже 8 років бореться з онкологією

Зірці бойовиків давали жахливі прогнози, але він вирішив боротися

11 травня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Знаменитість з Голлівуду   Дольф Лундгрен признавсь, що  понад 8 років він веде боротьбу  з онкологічним захворюванням. Зірка "Роккі", "Нестримних" і "Кріда" весь цей час  таємно лікувавсь  і переніс кілька операційних втручань. 

Голлівудський актор зізнався, що вже 8 років бореться з онкологією

Дольф Лундгрен (фото з відкритих джерел)

Першого разу  у нього знайшли ракову пухлину на нирці в 2015 році.  Потім  її видалили. Після цього  Лундгрен проходив обстеження кожні  пів року.  Протягом п'яти років все було добре. Але в 2020 році йому робили МРТ і знайшли шість нових пухлин.

Одна  пухлина була дуже великою і актор мусив  пройти системну терапію. Наступного  року в знаменитості  виявили нові пухлини, якраз тоді  він  готувавсь, щоб зіграти роль в "Аквамені".

Відповідаючи на питання журналіста  Грема Бенсінгера, Лундгрен розказав, що лікар озвучив йому таки  невтішний прогноз. Актор думав, що йому залишилось  жити всього два чи три роки.  Той же медик порадив  йому  піти у відпустку,  відмовитись  від кінозйомок, більше часу  приділяти родині. 

Але  Лундгрен  прийняв рішення звернутись  до іншого доктора  і почав новий курс лікування. За три місяці його пухлини зменшились  на 30%. До  цього часу цей метод лікування  довів свою ефективність. Пухлини зменшились  майже на 90%. Зараз актор турбується про  виділення рубців.  Медики порадували його звісткою, що після цього  пухлини більше не з'являться і він  переможе рак. 

Зараз голлівудській знаменитості  65 років. Він  грав ролі в багатьох відомих  кінофільмах, таких як четверта частина "Роккі", "Універсальний солдат", "Нестримні".   

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Міка Ньютон відкриє фонд по боротьбі з ракомСпівачка поділилася планами боротьби з онкологічними захворюваннями. За словами співачки, її боротьба з раком перейшла в іншу площину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини