Головна Новини Зірки персона Російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом

Російську співачку Славу госпіталізували в терміновому порядку в одну з московських клінік

29 травня 2023, 21:50 comments5127
Поділіться публікацією:

43-річна російська  виконавиця Слава, яка підтримує  війну в Україні, попала в лікарню. Як  інформують росЗМІ, її  відразу  завезли в одну з  лікарень російської столиці.  Тамтешні  медики  озвучили виконавиці хіта "Одиночество" невтішний діагноз.

Російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом

Співачка Слава(фото з відкритих джерел)

Нещодавно 43-річна співачка стала бабусею. Як з'ясувалось, захворіла вся її  родина, зокрема, дочка Олександра і новонароджений онук Платон.

Інформують, що найгірше зі всієї  родини  почуває себе Слава.Тому сьогодні  співачку терміново госпіталізували. За попередньою інформацією, в  співачки запалення легень.

"Славі стало зовсім погано. У неї висока температура, почалися блювота. Її мучить кашель", — повідомляють російські медіа,  посилаючись на свої джерела.

До того ж,  Слава не  підтримує  зв'язок зі своєю командою.

Зокрема, в  березні  минулого  року, через кілька днів, як почалось  повномасштабне вторгнення армії  РФ на територію  України,  Слава зробила заяву, що підтримує війну. Відповідне  повідомлення   співачка оприлюднила у  своєму Instagram.

"Я корінна москвичка, росіянка! І завжди була і буду патріотом своєї Батьківщини. Якщо на мені на цьому фото висять бутафорські ордена, то у мого діда з бабусею висіли справжні! У Діда, крім інших нагород, було два ордени Слави! І я пишаюсь, що співаю і виступаю під псевдонімом Слава!",- повідомила тоді російська співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії. Виконавиця з України  Анна Асті після  того, як почалась війна, продовжує  жити і  співати в РФ. Колишня українка  постійно  бере участь в російських  музичних заходах,  виборює собі номінації в музичних преміях. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Любомир.

25 липня 2023, 19:25

Бог даст,не выкорабкается.


Новини