Головна Новини Зірки персона Підтримує Кремль: громадяни Казахстану скасували концерт Лєпса
commentss НОВИНИ Всі новини

Підтримує Кремль: громадяни Казахстану скасували концерт Лєпса

Казахстан скасував концерт Григорія Лєпса через кремлівські погляди співака.

19 червня 2023, 17:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Казахстані критично сприйняли позицію російського співака Григорія Лєпса, який підтримує вторгнення в Україну. Організатор заходу Makao Luxury Village Resort, який надавав майданчик для виступу вирішив скасувати концерт Григорія Лєпса. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram організаторів концерту.

Підтримує Кремль: громадяни Казахстану скасували концерт Лєпса

Григорій Лєпс. Фото з відкритих джерел

Один з найбільших прихильників війни в Україні серед російської естради Григорій Лєпс отримав значну порцію критики від казахстанців. Російський співак обіцяв один мільйон рублів за знищення німецького танка Leopard в Україні.

Концерт Лєпса був запланований у казахстанському місту Конаєв на 8 липня. Однак місцеві мешканці звернулись з проханням до влади, аби заборонити виступ російському співаку. Після кількох днів організатор заходу Makao Luxury Village Resort, що надавав майданчик повідомив про розрив контракту з Григорієм Лєпсом.

Після оприлюднення рішення щодо розриву контракту жителі Казахстану підтримали компанію.

"Лєпс патріот своєї країни, що підтримує війну. Таким гостям ми не радіємо. Слава Україні!", — пише громадянка Казахстану.

Підтримує її й інша казашка.

"Нарешті. Досить тягти сюди цих російських зірок. Будь-яким z і v тут не місце!", – виступає проти російських артистів Діна Шайхіслам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співак, який служить у ЗСУ, висловився про артистів, які втекли з країни.

Також "Коментарі" писали, що блогерка зробила заяву про українців, які за кордоном розмовляють російською. Жінка заявила, що проявила зневагу до дівчат, які спілкувались на російській.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини