Головна Новини Зірки персона Грубич про втрату доньки та страх мобілізації сина: "Ми живемо в страху
commentss НОВИНИ Всі новини

Грубич про втрату доньки та страх мобілізації сина: "Ми живемо в страху

Телеведучий зізнався, що краще він пішов би на фронт, ніж син

14 червня 2024, 14:30
Поділіться публікацією:

Відомий український телеведучий Костянтин Грубич відкрито висловив свої побоювання з приводу того, що його 27-річного сина Ярослава може покликати на фронт. Переживання шоумена погіршується трагічним спогадом про втрату своєї доньки Ольги, яка загинула у ДТП у 2014 році.

Грубич про втрату доньки та страх мобілізації сина: "Ми живемо в страху

Відомий телеведучий розповів, чому боїться мобілізації сина

"Боюсь, тому що ми з дружиною знаємо, що таке втрата дитини... Ми не повинні жити в страху, але ми живемо в цьому. Поки цей процес не почався, я маю на увазі його фронт, ось поки страх. Далі буде страх. іншого порядку, але вже буде якась визначеність", - поділився він в одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю.

Грубич також висловив готовність особисто вступити до ЗСУ, якби це допомогло захистити його сина.

"Я взагалі за себе не хвилююся, мені навіть цікаво. Ну, знову ж таки, цікаво: не тому, щоб пости про це писати. А ну якщо вже так станеться, але якби був вибір: я чи син, то краще вже я" , - Заявив телеведучий.

Син Костянтина, Ярослав, нині мешкає разом із батьками. Він виїхав за кордон у 2014 році для навчання у Польщі, де закінчив Академію продюсерства, але згодом вирішив повернутися на батьківщину. Це повернення, за словами Грубича, було не простим рішенням з огляду на поточну обстановку в країні та можливі ризики.

Нагадаємо, що відомий український журналіст Дмитро Гордон розповів, що троє його синів наразі знаходять далеко за межами України. За словами телеведучого, Лев (23 роки), Дмитро, (29 років) і Ростислав (32 роки) мають громадянство інших країн і виїхали з України задовго до початку конфлікту. Два старші сини, Дмитро та Ростислав, уже понад десять років живуть у США



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини