Головна Новини Зірки персона "Це постійний стрес": Мішина про причини розставання з Еллертом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це постійний стрес": Мішина про причини розставання з Еллертом

Українська актриса Ксенія Мішина вперше розповіла, чому не склалися їхні стосунки з Олександром Еллертом

13 грудня 2021, 12:00 comments1246
Поділіться публікацією:








32-річна популярна актриса Ксенія Мішина не приховуватиме того, що на цей час вони з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом не разом. У програмі "Світське життя" знаменитість вперше назвала причини їхнього розставання.

"Це постійний стрес": Мішина про причини розставання з Еллертом

Ксенія Мішина | Фото: @misha.k.ua

Зірка "Кріпосної" зізналася, що дуже цінувала стосунки з гумористом, у них було дуже багато яскравих та цікавих спільних моментів, але також були свої мінуси. Вони намагалися якось налагодити все і "притертися" один до одного, але нічого, на жаль, не вийшло.

Ксенія зазначила, що у якийсь момент у стосунках з Олександром їй стало некомфортно, їй було дуже боляче, складно, і вона не знала, як із цим впоратися. За словами актриси, Еллерт відчував такі ж емоції, і він теж не розумів, як усе "розрулити". Ініціатором розриву стала актриса та вважає, що це було правильним рішенням.

"Я не знаю що буде далі. Я не знаю, як ми далі існуватимемо, будемо ми разом чи ні. Але поки що ось така ситуація... Я цінувала ці стосунки, але це був постійний стрес", — зазначила Мішина.

Нагадаємо, що 32-річна популярна акторка, перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина поділилася з підписниками яскравими фотографіями зі свого відпочинку в ОАЕ. Знаменитість опублікувала знімки у відвертому чорному купальнику, продемонструвавши своє розкішне підтягнуте тіло.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що наприкінці жовтня Ксенія Мішина, відповідаючи на запитання підписників у Insta-stories, досить різко відповіла, що вони з Олександром Еллертом не разом.

Читайте також, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник висловився з приводу розставання Мішиної та Еллерта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини