Головна Новини Зірки персона Гвен Стефані вийшла заміж: яким було весілля (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гвен Стефані вийшла заміж: яким було весілля (ФОТО)

Американська співачка Гвен Стефані таємно зіграла весілля зі своїм колегою Блейком Шелтоном: яким було свято

6 липня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

51-річна відома виконавиця Гвен Стефані стала дружиною кантрі-співака Блейка Шелтона, з яким побралася у 2020 році. Про таке радісну подію знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши кілька знімків.

Гвен Стефані вийшла заміж: яким було весілля (ФОТО)

Гвен Стефані / Фото: instagram.com/gwenstefani

Відомо, що весілля американських зірок була таємним і проходило в їхньому маєтку. На святі були присутні тільки найближчі та найрідніші люди закоханих. Своїми обітницями вони обмінялися в каплиці, яку Блейк побудував для своєї обраниці. На знімках видно, що Гвен і її чоловік дуже щасливі й насолоджуються кожним моментом.

Співачка поділилася з шанувальниками фотографіями, зробленими біля каплиці, в автомобілі й на тлі величезного весільного торта.

Особливу увагу фоловери виконавиці звернули на її наряд. 51-річна Гвен Стефани вибрала для свята коротку сукню з фатиновою спідницею і корсетом, який підкреслював її пишні груди й талію. Свій образ наречена доповнила довгою фатою, білими чобітьми на підборах і ефектним макіяжем з блискучими тінями та червоною помадою. З прикрас співачка вибрала браслети, підвіску і сережки.

Менш ніж за добу пост знаменитості зібрав понад мільйон лайків і захоплені коментарі від шанувальників: "Вітаємо вас двох", "Ура, вітаю", "НАРЕШТІ! Ваш заслужений щасливий кінець", "Так рада за вас обох, Гвен", "Дуже красиво! Вітаємо", — написали фоловери.

Нагадаємо, що у 2002-2016 роках Гвен була одружена з музикантом Гевіном Россдейлом. У колишнього подружжя троє синів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська співачка Аріана Гранде опублікувала в мережі знімки зі свого таємного весілля і встановила новий рекорд в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини