Головна Новини Зірки персона Хоче стерилізуватися і більше не мати дітей: відомий співак шокував заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Хоче стерилізуватися і більше не мати дітей: відомий співак шокував заявою

За словами знаменитості, у нього вже є п'ятеро дітей і цього йому цілком достатньо

10 грудня 2020, 15:26
Поділіться публікацією:

Ронан Патрік Джон Кітінг — учасник поп-групи Boyzone, популярний сольний виконавець. Він родом з Ірландії, перша його сольна пісня вийшла в серпні 1999 року. Саме з того моменту і почався успішний творчий шлях музиканта.

Хоче стерилізуватися і більше не мати дітей: відомий співак шокував заявою

Ронан Кітінг. Фото: obozrevatel

А недавно Ронан шокував громадськість несподіваною заявою: він має намір стерилізуватися. Більш того, він зізнався, що процес підготовки до хірургічної операції вазектомії, при якій робиться перев'язка або видалення фрагмента сім'явиносних протоків, вже почався.

Артист аргументував своє сміливе рішення тим, що у нього вже є п'ятеро дітей, яких йому цілком достатньо.

Перший шлюб ірландець уклав з моделлю Івонн Конноллі, від якого у нього залишилося троє дітей. А другою обраницею музиканта стала Сторм Уіхтріц, яка народила йому ще двох дітей — хлопчика і дівчинку.

Як з'ясувалося потім, думка про стерилізацію спала на думку Сторм, яка вирішила обговорити це з чоловіком. Йому знадобився деякий час, щоб добре це обміркувати, після чого співак погодився.

Варто також зазначити, що Ронан Кітінг залишається одним з головних солістів музичного колективу Boyzone з моменту створення і по сьогоднішній день. З 1993 по 1999 рік ірландська група записала 3 альбоми та випустила 1 збірку своїх найкращих робіт. Boyzone шість разів очолював національний хіт-парад Великобританії. Офіційної заяви про розпад групи не було, однак, учасники не робили спільних записів аж з 2008 року. Але весь цей час Ронан не втрачав часу дарма: він випустив 6 студійних альбомів і 1 альбом кращих пісень, а також встиг попрацювати з багатьма світовими знаменитостями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, смерть яких зірок вразила українців найбільше у 2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини