Головна Новини Зірки персона Ходять чутки: Різ Уізерспун на межі розлучення після 10 років шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ходять чутки: Різ Уізерспун на межі розлучення після 10 років шлюбу

У мережі з'явилася інформація, що голлівудська знаменитість Різ Уізерспун розлучається зі своїм чоловіком

8 квітня 2021, 17:00 comments2202
Поділіться публікацією:

Схоже, карантин негативно вплинув на взаємини 45-річної голлівудської акторки, зірки серіалу "Ранкове шоу" Різ Уізерспун і її чоловіка Джима Тота. Подейкують, що їхній шлюб тріщить по швах.

Ходять чутки: Різ Уізерспун на межі розлучення після 10 років шлюбу

Різ Уізерспун і Джим Тот / Фото: instagram.com/reesewitherspoon

Інсайдери говорять, що в сім'ї акторки наразі спостерігаються великі складнощі, але від повного краху у стосунках їх рятує те, що Різ повернулася до знімань драматичного серіалу "Ранкове шоу" і зараз менше часу проводить вдома.

Чутки про проблеми у родині голлівудської акторки почалися зі статті в журналі Life & Style. Джерело повідомляло, що Різ Уізерспун і Джим Тот дійшли до "критичної точки" і їм стало складно знаходиться навіть в одній кімнаті. Цілком ймовірно, що стосунки піддалися серйозній перевірці під час карантинних обмежень. Нині ж стало легше, оскільки акторка повернулася на роботу.

Також подейкують, що причиною сварок у зірковій сім'ї стало те, що Джим через пандемію втратив роботу. Зірці "Блондинки в законі" не подобається, що він нічим не займається, оскільки вона не "терпить ліні" і підштовхує чоловіка знайти собі інше прибуткове заняття. Джерело зазначило, що в цьому плані в акторки високі вимоги і її чоловікові складно їм відповідати.

До слова, Різ Уізерспун вийшла заміж за агента Джима Тота в березні 2011 року і народила йому сина Теннессі Джеймса Тота. Від попередніх стосунків у 45-річної акторки є дочка Ава і син Дікон.

Нагадаємо, що в лютому 2021 року українська телеведуча Соломія Вітвіцька шокувала новиною про розлучення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Академія Амбрелла" Еліот Пейд, яка нещодавно змінила стать, розлучається з дружиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини