Головна Новини Зірки персона Христина Асмус розповіла про свою мрію
commentss НОВИНИ Всі новини

Христина Асмус розповіла про свою мрію

Також актриса відповіла на часте питання про її нових романах

13 березня 2021, 04:40
Поділіться публікацією:

Російська актриса Христина Асмус після розриву з Гаріком Харламовим зосередилася на кар'єрі і мріє про нові ролі. Перед своїми передплатниками в Instagram Асмус не стала ховатися та зізналася, що хотіла б зіграти лесбіянку.

Христина Асмус розповіла про свою мрію

Кристина Асмус (фото из открытых источников)

Також актриса відповіла на часте питання про її нових романах.

"Дуже часті питання: чому я до сих пір не в стосунках. У мене стрічні питання: За яким критерієм ви зробили висновок, що я вільна? Я ні на що не натякаю, просто як по постам про театр або з дитиною можна щось зрозуміти? " — заявила Христина.

Нагадаємо, і Відомо російська актриса вчора повідомила своїм передплатникам, що на її тілі з'явилися незрозумілі висипання. Тому вона змушена була скасувати всі заплановані справи, щоб поїхати на консультацію до лікаря. 32-річна знаменитість сьогодні опублікувала на своїй сторінці в Instagram новий пост, в якому поділилася результатами вчорашнього обстеження. Як з'ясувалося, у Христини підтвердили алергічний дерматит. Фахівці поки не змогли встановити точну причину його появи, але вона може також ховатися в щільному робочому графіку актриси і прийомі антибіотиків. Асмус призначили прийом ліків, а також відмова від косметичних засобів на певний період.

Сама ж вона говорить, що має намір одужати якнайшвидше, адже ця хвороба не дозволяє їй працювати. "Хто чекав новин. У мене виявився алергічний дерматит. Через що конкретно припустити важко. Лікар сказав, що наклалися і пекельні графіки, і прийняття антибіотиків. Виписали купу всього, але головне треба утриматися від косметики", — написала зірка в своєму Instagram .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини