Головна Новини Зірки персона Хто став найбільш високооплачуваною моделлю 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став найбільш високооплачуваною моделлю 2020 року

Стан моделі оцінюють в 35,8 мільйона фунтів

12 січня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Хто став найбільш високооплачуваною моделлю 2020 року

Кара Делевінь та Кейт Мосс (фото з відкритих джерел)

28-річна модель і зірка фільмів "Паперові міста" і "Валеріан і місто тисячі планет" Кара Делевінь знову стала найбільш високооплачуваною моделлю 2020 року за версією видання The Sun. За минулий рік вона заробила 15,7 млн фунтів, і це не дивлячись на пандемію та карантинні обмеження.

В цілому, стан моделі зараз оцінюють в 35,8 млн фунтів, і Кара Делевінь вже другий рік поспіль лідирує в списку найбільш високооплачуваних моделей, і судячи з усього, не збирається зупинятися на досягнутому.

Кара Делевінь активно співпрацює зі світовими брендами, зокрема Burberry, Jimmy Choo, Puma, також вона є амбасадор Dior. Крім модельної кар'єри, дівчина також знімається в кіно, займається музикою і пише книги.


Друге місце в рейтингу дісталося моделі Кейт Мосс, її дохід за рік виріс на 9 млн фунтів стерлінгів. А трійку лідерів замикає Роузі Хантінгтон-Уайтлі — одна з "ангелів" Victoria's Secret, за 2020 рік вона заробила 8 млн фунтів.

У списку найбільш високооплачуваних моделей також виявилися Наомі Кемпбел і Джордан Данн, але їх дохід за минулий рік склав трохи менше — 5 і 2,2 млн фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що на початку року ресурс TC Candler разом з Independent Critics назвали жінку з найкрасивішим обличчям у світі. Нею виявилася 19-річна модель Яель Шелбі, яка обійшла в списку Андріану Гранде, Селену Гомес, Наталі Портман та інших знаменитостей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий портал Models.com назвав ім'я кращої моделі 2020 року. На думку експертів, нею стала швейцарсько-американська манекенниця плюс-сайз Палома Ельсессер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини