Головна Новини Зірки персона Хто став найсексуальнішим чоловіком 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став найсексуальнішим чоловіком 2021 року

Журнал People назвав офіційного володаря титулу «Найсексуальніший чоловік 2021 року»: хто ним став

5 листопада 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Щороку американський журнал People вибирає серед знаменитостей найсексуальнішого чоловіка. У 2021 році титул отримає зірка кіновселеного Marvel, 40-річний актор Кріс Еванс. Про це повідомляє видання Page Six.

Хто став найсексуальнішим чоловіком 2021 року

Кріс Еванс / Фото: goodfon

Офіційно володаря титулу представлять наступного тижня, опублікувавши його фотографію на новій обкладинці. Але інсайдери впевнені, що ним стане "Капітан Америка". Він мав стати найсексуальнішим чоловіком 2020 року, але потрапив у скандал через те, що випадково засвітив у соціальній мережі свою інтимну фотографію. Тоді організатори вирішили віддати звання іншому чоловікові — Майклу Бакарі Джордану, який зіграла у "Чорній пантері" та "Фантастичній четвірці".

До речі, Кріс Еванс почав кар'єрний шлях з телевізійного серіалу "Протилежна стать" і, до того ж до роботи в супергеройських фільмах, з'являвся в таких картинах, як "Недитяче кіно" (2001), "Пекло" (2007), "Обдарована" (2017)) та "Дістати ножі" (2019).

Фанати актора дуже зраділи тому, що у 2021 році його обрано "найсексуальнішим чоловіком". Судячи з коментарів, залишених у Twitter, шанувальники вважають, що Кріс Еванс давно вже заслуговує на це звання.

Нагадаємо, що у жовтні 2021 року Крісу Евансу почали приписувати романтичні стосунки з американською співачкою Селеною Гомес. Знаменитостей неодноразово бачили разом, хоча самі вони не коментують ці плітки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 40-річний актор Кріс Еванс заявив, чи збирається він повертатися до ролі "Капітана Америки".

Читайте також, що "Капітан Америка" Кріс Еванс дав пораду, як простіше пережити самоізоляцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини