Головна Новини Зірки персона Інфекція вбиває її легені: стан співачки МакSим знову погіршився
commentss НОВИНИ Всі новини

Інфекція вбиває її легені: стан співачки МакSим знову погіршився

За словами лікаря-пульмонолога, в легенях у співачки відбувається скупчення рідини

22 липня 2021, 19:02
Поділіться публікацією:

Стан здоров'я співачки МакЅим погіршився порівняно з першою комп'ютерною томографією. Відомий у Росії лікар-пульмонолог В'ячеслав Овечкін розшифрував для Telegram-каналу Life Shot останню комп'ютерну томографію співачки.

Інфекція вбиває її легені: стан співачки МакSим знову погіршився

Співачка Максим (фото з відкритих джерел)

Російські Telegram-канали все-таки змогли отримати результати обстеження зірки.

"У легенях відбувається скупчення рідини до 600 мл (при обстеженні від 5 липня було 200 мл, потім зросло знову до 400 мл). А ще — збільшення порожнин деструкції. Ці фактори свідчать про руйнування легень. Поліпшення тільки у тому, що зліва інфільтрація менша. Це може говорити про те, що ковід відходить на другий план. Характер зміни справа свідчить про приєднання вторинної інфекції, і вона активно руйнує її праву легеню, яка після розпаду відновитися не зможе", — заявив фахівець.

Експерт припустив, що, якщо порожнини будуть невеликими, то це ніяк не вплине на здоров'я артистки.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що МакЅим стало гірше: лікарі діагностували у неї нову хворобу. Нове захворювання, ймовірно, стало причиною різкого погіршення стану здоров'я зірки. Російські таблоїди 27 червня опублікували інформацію про те, що у співачки уражено вже 80% легень.

Стало відомо, що тепер лікарі виявили у неї нове захворювання, яке вражає печінку. Медики поставили такий діагноз після ретельного обстеження в клініці, де знаходиться МакЅим. Вони припустили, що артистка давно страждає від цього захворювання. Ймовірно, воно вже знаходиться в хронічній стадії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Lshot
comments

Обговорення


Новини