Головна Новини Зірки персона Іраклі Макацарія став батьком: у нього та його дружини Лізи народився первісток
commentss НОВИНИ Всі новини

Іраклі Макацарія став батьком: у нього та його дружини Лізи народився первісток

У Іраклі Макацарія 2 червня 2023 року народився син

2 червня 2023, 12:45
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram знаменитості.

Іраклі Макацарія став батьком: у нього та його дружини Лізи народився первісток

Іраклі Макацарія та його дружина Ліза. Фото з відкритих джерел

Лише місяць тому стало відомо, що 21-річна дружина Іраклі Макацарія при надії. А уже сьогодні зірка поділився радісною звісткою про батьківство із шанувальниками у соціальних мережах. У знаменитості та його обраниці Лізи Чічуа, народився хлопчик. Макацарія показав відео біля пологового будинку, де його зустріли рідні та друзі.

На ньому помітно, що татусь безмежно щасливий та розчулившись, заплакав. Зі сторіс зрозуміло, що схоже, первістка назвали Георгій. Батьком Іраклі став сьогодні, у другий день літа. Як почувається зараз його кохана Ліза – не відомо. Поки Іраклі не розповів деталей.


Раніше головний герой одного з сезонів "Холостяка" зізнався, що їх романтична історія з Лізою, молодшою за нього на 17 років, це – кохання з першого погляду. Чоловік побачив її на одній з вечірок, однак не наважився підійти. Пізніше, він написав дівчині у соціальних мережах.  У 2022 Макацарія освідчився коханій, а у липні 2023 вони одружилися.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Іраклі Макацарія вперше показав свою кохану (ФОТО) Відомий телеведучий, головний герой "Холостяка 6" Іраклі Макацарія вперше показав свою дівчину.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару: Гучного весілля не буде! Акторка Ірина Сопонару розповіла в інтерв’ю сайту "Коментарі", чому досі не заміжня, чому постійно думає про дітей і на які гроші зараз живе. Ірина Сопонару вже неодноразово пробувала себе в ролі дружини: була другою половинкою Володимира Зеленського і Бориса Джонсона (в концертних номерах "Єдиного Кварталу") та героя Юрія Ткача (в ситкомі "Одного разу під Полтавою"). На черзі – зміна сімейного статусу в реальному житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини