Головна Новини Зірки персона Іраклі Макацарія вперше показав свою кохану (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Іраклі Макацарія вперше показав свою кохану (ФОТО)

Відомий телеведучий, головний герой «Холостяка 6» Іраклі Макацарія вперше показав свою дівчину

11 квітня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Учасник шоу "Танці з зірками", головний герой проєкту "Холостяк 6" Іраклі Макацарія зізнався, що перебуває у стосунках і вперше показав свою дівчину громадськості.

Іраклі Макацарія вперше показав свою кохану (ФОТО)

Іраклі Макацарія зі своєю коханою / Instagram / @lizachichuaa

На своїй сторінці в Instagram один із найбільш бажаних чоловіків країни опублікував фотографію, на якій стоїть, обійнявшись з грузинкою, яку звуть Ліза. До цього Іраклі довго приховував своє особисте життя і не давав ніяких натяків на те, що його серце зайняте.

Відомо, що кадр із коханою був зроблений під час святкування в розкішному ресторані.

Екс"Холостяк" був вдягнутий у стильний піджак чорного кольору з атласним лацканом і темно-сині штани.

Його обраниця обрала для виходу мінісукню чорного кольору з об'ємними атласними вставками, яка облягала її струнку фігуру. Свій образ дівчина доповнила колготками в горошок, туфлями на високих підборах, а волосся зібрала в пучок. На фотографії пара дивиться один на одного і мило посміхається.

"Любов мого життя", — голосно підписав шоумен свою публікацію.

Шанувальники не залишили без уваги цей кадр і написали безліч коментарів: "Алілуя!!! Саме зараз всі жінки України ридають", "Ну нарешті", "Слава Богу! А то я вже думала до старості холостяком буде!", "Ну все, Іраклі тепер не в числі найвідоміших холостяків", "Яка гарна пара", — написали фоловери.

Нагадаємо, що грузинський шоумен, герой українського "Холостяка 6" Іраклі Макацарія засвітився з трьома дівчатами-моделями. Одна з них обіймала його за плечі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс"Холостяк" і український ведучий Нікіта Добринін більше не з'явиться в російській версії романтичного шоу. Виявилося, що під час зйомок він захворів на коронавірус, тому його замінили іншим ведучим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини