Головна Новини Зірки персона Ірина Шейк похвалилася фігурою в «голому» комбінезоні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Шейк похвалилася фігурою в «голому» комбінезоні (ФОТО)

Модель Ірина Шейк взяла участь у показі марки Mugler і продемонструвала незвичайний наряд

7 квітня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

35-річна популярна модель Ірина Шейк порадувала шанувальників новим відвертим фото, на якому продемонструвала струнку фігуру.

Ірина Шейк похвалилася фігурою в «голому» комбінезоні (ФОТО)

Ірина Шейк (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію знімком з бекстейджа модного показу французького будинку Mugler. На кадрах Ірина Шейк позує біля дзеркала в відвертому комбінезоні з прозорого капрону і лайкри, який ідеально облягає її фігуру і створює ілюзію голого тіла, покритого клаптями чорної тканини. Наряд від креативного директора Mugler Кейсі Кадволладера модель продемонструвала з усіх боків.

Під час виходу на подіум сексуальний комбінезон на Ірині Шейк доповнював оригінальний піджак, зроблений також з чорної та тілесної тканини. Показ французького будинку пройшов у відеоформаті й глядачів очікували незвичайні сюрпризи. Наприклад, Ірина Шейк під час свого виходу впала на подіум, а модель Белла Хадід — зробила сальто.

До слова, публікація знаменитості за добу зібрала понад 619 тисяч лайків і захоплені коментарі від шанувальників: "Ірино, ви бомба", "Ти виглядаєш приголомшливо", "Прекрасна, як і завжди", "Найкрасивіша жінка на світі", "Класна", — написали фоловери.

Нагадаємо, в березні 2021 року популярна модель Ірина Шейк стала зіркою номера The Sunday Times Style. Знаменитість опублікувала фотографію обкладинки, на якій позує в стильному тренчі від британського бренду Burberry.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка світових подіумів Ірина Шейк показала підписникам свою нову роботу. Модель стала обличчям рекламної компанії сексуальної білизни й опублікувала пікантні знімки з фотосесії на своєму акаунті в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини