Головна Новини Зірки персона "Їй є 18": Ектор із "МастерШеф" показав кохану (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Їй є 18": Ектор із "МастерШеф" показав кохану (ФОТО)

Колумбійський ресторатор, суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав новий знімок зі своєю новою коханою

17 лютого 2022, 12:40 comments18497
Поділіться публікацією:

50-річний ресторатор, суддя популярного українського кулінарного шоу "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво не любить виставляти напоказ особисте життя, але останнім часом дражнить підписників фотографіями з коханою, приховуючи її обличчя.

"Їй є 18": Ектор із "МастерШеф" показав кохану (ФОТО)

Ектор Хіменес-Браво (фото з відкритих джерел)

На честь Дня святого Валентина шеф-кухар опублікував на своїй сторінці в Instagram новий знімок, на якому разом зі своєю обраницею стоїть у білих банних халатах, ніжно обіймає її ззаду і цілує в голову. А дівчина, прикривши своє обличчя, робить кадр у дзеркалі.

”Їй є 18”: Ектор із ”МастерШеф” показав кохану (ФОТО) - фото 2

"Уххх, серце не самотнє))", "Їй 18 є?", "Любіть один одного і будьте щасливі", "А скільки їй років? Просто цікаво", "Цікаво хто ж ваше серце вкрав", "Красива пара", "Ектор, будьте щасливі", — написали фоловери у коментарях.

І поки Ектор продовжує інтригувати, у мережі вже розсекретили ім'я гаданої дівчини кулінара. Кажуть, що її звуть Альона Соїр і вона є бренд-менеджером, займається створенням "особистих брендів під ключ". Нещодавно на її сторінці в Instagram з'явилася публікація, де вона розповідає про проведення ділової зустрічі, в рамках якої познайомила суддю "Майстер шеф" Ектора Хіменес-Браво з екс-учасником "Холостячки" та власником ресторану у столиці Євгеном Ковтуненком.

Нагадаємо, що відомий кулінар колумбійського походження суддя реаліті-шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що тричі думав про те, щоб звести рахунки з життям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишня солістка гурту "ВІА Гра" Еріка Герцег вперше показала свого обранця, опублікувавши у соціальній мережі з ним романтичне відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини