Головна Новини Зірки персона Каменських показала фігуру в купальнику до схуднення (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Каменських показала фігуру в купальнику до схуднення (ФОТО)

Українська співачка Настя Каменських показала, як виглядала її фігура в купальнику до схуднення

14 квітня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

33-річна популярна артистка Настя Каменських, яка любить радувати шанувальників відвертими кадрами в купальнику, показала, як виглядала її фігура до схуднення.

Каменських показала фігуру в купальнику до схуднення (ФОТО)

Настя Каменських фото: instagram.com/kamenskux/

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала колаж з архівними фотографіями, на яких позує в купальнику до і після своєї боротьби із зайвими кілограмами. Каменських зізналася, що раніше боялася показувати ці кадри, тому що соромилася своєї неідеальної фігури, але зараз вона переглянула своє ставлення і зрозуміла, що кожній дівчині потрібно любити себе будь-яку, незалежно від ваги та зовнішнього вигляду.

Співачка розповіла, що на такий сміливий крок її надихнуло власне реаліті-шоу "Девочки рулят", яке вона знімає в Мексиці разом з подругами та мамою.

"До / Після ... Ви знаєте, я багато років соромилася виставляти ці фото. І раніше ніколи б не показала їх. Але... реаліті, так реаліті, я завжди максимально відкрита з вами...", — написала українська артистка.

Каменських зазначила, що дівчата повинні себе любити та постійно прагнути бути краще, займаючись своїм вихованням і розвитком. Також підкреслила, що регулярно займається спортом, стежить за харчуванням, але все давно не відповідає загальноприйнятим параметрам краси "90-60-90". Однак, це не привід картати себе.

"І навіть зараз, коли я можу іноді скакати у вазі — я люблю себе такою, яка я є. Моя ідеальність — в моїй неідеальності", — підсумувала Каменських.

Шанувальники артистки оцінили її такий сміливий крок і підтримали її приємними компліментами: "Настя, ви й в тілі прекрасні, і без кг клас", "Красуня в будь-якій вазі", "Красива завжди", "Красуня і до і після", "Шикарна в будь-якій вазі", — відзначили фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Настя Каменських запустила власне реаліті-шоу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини