Головна Новини Зірки персона Каменських запускає своє реаліті-шоу: про що воно буде
commentss НОВИНИ Всі новини

Каменських запускає своє реаліті-шоу: про що воно буде

Каменських зазначила, що скоро вийде перша серія

29 березня 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

Популярна українська артистка Настя Каменських зробила для шанувальників сюрприз. Зірка анонсувала запуск власного реаліті-шоу під назвою "Девочки рулят" і коротко розповіла, про що воно буде.

Каменських запускає своє реаліті-шоу: про що воно буде

NK / Фото: @kamenskux

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала короткий ролик, в якому показала, як разом із подругами відпочивала на тропічному острові й "перезавантажувалася" після важкого періоду. Шоу, яке анонсувала Настя, якраз і буде присвячено "перезавантаженню".

"Я запускаю власне реаліті "Девочки рулят", де покажу, як відбувається наше з дівчатками перезавантаження. Перша серія вийде зовсім скоро", — зазначила виконавиця.

Каменських додала, що нещодавно почала роздумувати над тим, яким непростим був для всіх і особисто для неї 2020 рік. За цей період відбулося багато подій і виникло чимало нових непростих завдань і труднощів.

"Тримати в собі усе це стало занадто важко. І я зрозуміла, що потрібно щось змінювати. Кардинально змінити обстановку і перезавантажитися", — написала NK.

Зазначимо, що співачка любить ділитися подробицями свого приватного життя і часто знімає влоги про свої подорожі та спосіб життя загалом. Тому шанувальники з нетерпінням чекають нового шоу: "Чекаємо", "Клас, дуже чекаємо", "Аааа ..., клас. З нетерпінням чекаємо", "Настя, ви шикарна. Завжди цікаво вас дивитися", "Гарна ідея!", — написали фоловери.

Нагадаємо, що 18 березня українська артистка Настя Каменських презентувала новий кліп на пісню "Девочки рулят", в якому знялася Леся Нікітюк, Даша Астаф'єва, Анна Завгородня і Таня Парфільєва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Настя Каменських розповіла, з чого починається її день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини