Головна Новини Зірки персона Канадська модель завершила кар'єру через косметичні операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Канадська модель завершила кар'єру через косметичні операції

Жінка розповіла про факти, які раніше наважувалася повідомити

24 вересня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

Канадська супермодель минулого сторіччя Лінда Євангеліста зізналася в тому як косметологічні операції знищили її життя. Про це пише ВВС Україна.

Канадська модель завершила кар'єру через косметичні операції

Модель, що була зіркою в 90-ті, пішла з роботи через побічну дію операцій, фото з відкритих джерел

Модель написала про наслідки косметологічних процедур з видалення жиру в соцмережі. За її словами, саме через ці операції з  кріоліпосакції в неї розвинулася хвороба — парадоксальна гіперплазія жирової тканини, жінка почала повніти. Такими були побічні дії двох операцій на тілі.

Через зміни в організмі жінка кинула кар'єру та стала сидіти вдома. У колишньої моделі розвинулася депресія й вона лікується досі від розладів емоційного стану. Однак вже втомилася ховатися від публіки й вирішила подати судовий позов на клініку, де їй робили ці дві операції, що залишили її тіло "деформованим".

Наразі жінці 56 років, вона має онуку від падчірки та єдиного сина. Колишня модель наважилася на сповідь перед публікою, бо хоче виходити на вулицю й жити далі, незважаючи на хворобу.

Лінду називали хамелеоном за можливість перевтілюватися в різні образи, вона свого часу отримувала величезні гонорари за присутність на заходах.

Як повідомляв портал "Коментарі", модель показала, який вид бікіні збільшує сідниці до розмірів, як у Кім Кардашьян. Модель стверджує, що знайшла формулу, щоб найкраще виглядати в бікіні. Вона зауважила, якщо надіти трусики бікіні у формі літери "V", що нагадують хвіст кита, то п'ята точка виглядає більшою.

Ми також писали, що дизайнери від Alberta Ferretti до Dior знову представили свіжі розкльошені джинси в своїх колекціях осінь/зима 2021 року в якості наступного деніму для базового гардероба. Багато дизайнерів згадують про фасон, який люди давно забули. Наприклад, укорочені брюки-кльош стали з'являтися серед багатьох брендів в останні кілька років, але більш популярні фасони з вирізом і кльош (також відомі як джинси без скінні) не були настільки популярні донедавна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини