Головна Новини Зірки персона Катя Осадча показала, як виглядає без макіяжу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Катя Осадча показала, як виглядає без макіяжу (ФОТО)

Українська журналістка і телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядає без грама косметики

21 жовтня 2021, 17:20
Поділіться публікацією:

Українські знаменитості часто публікують фотографії, демонструючи свою натуральну красу і телеведуча Катерина Осадча не є винятком.

Катя Осадча показала, як виглядає без макіяжу (ФОТО)

Катерина Осадча / Фото: @kosadcha

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька кадрів, на яких позує, лежачи на землі в осінньому листі. Телеведуча для прогулянки вибрала чорну кофту. На обличчі Катерини зовсім немає косметики.

Свою публікацію, яка за кілька годин зібрала понад 12 тисяч лайків, вона підписала: "Осінь без фільтрів (і без гриму) Ловимо тепло".

Шанувальники знаменитості не скупилися на компліменти: "Природна краса — безцінна", "Катюша, Ви дуже красива", "Прекрасна, ніжна, справжня!", "Дорога Катя, без гриму і макіяжу набагато молодше і краще)", "Ви така юна і чарівна без гриму ", — написали фоловери.

Нагадаємо, що в серпні 2021 року українська телеведуча Катерина Осадча стала мамою втретє. Знаменитість народила сина, якого назвали Данило. Це друга спільна дитина Катерини і її чоловіка Юрія Горбачова. Ще у телеведучої є дитина від першого шлюбу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через кілька днів після народження третього сина ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча повернулася до роботи. Знаменитість показала, як виглядає після пологів.

Читайте також, відома українська телеведуча поділилася з підписниками теплим родинним знімком. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотографію, на якому вони з Юрієм Горбуновим сидять в будинку. У кадрі можна побачити зіркову пару в стильних піжамах. На Каті надіта картата піжама з бахромою на рукавах, а Юрій вибрав монохромну піжаму з шортами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини