Головна Новини Зірки персона Катя Осадча показала, як виглядає після народження третої дитини (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Катя Осадча показала, як виглядає після народження третої дитини (ФОТО)

Телеведуча вже вийшла на роботу

26 серпня 2021, 16:55 comments1226
Поділіться публікацією:

Ведуча популярної програми "Світське життя" і тепер  багатодітна мама – Катерина Осадча вже знову  бере інтерв’ю та записує нові сюжети. Декретна відпустка тележурналістки затягнулась ненадовго. Як відомо, вона 19 серпня народила третього малюка і через кілька днів відновила  свою роботу  над програмою, яку дивляться мільйони українців.

Катя Осадча показала, як виглядає після народження третої дитини (ФОТО)

Катерина Осадча (фото з відкритих джерел)

На запис інтерв’ю з черговою знаменитістю, яке відбулось за кілька днів   після народження найменшого хлопчика, телеведуча одягнула синє плаття вільного крою. На голові неодмінно красувався вишуканий капелюшок, який личив зірці. І які полюбляє тільки Катя Осадча.

Катя Осадча показала, як виглядає після народження третої дитини (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Катя Осадча народила третього сина. Ведуча Катя Осадча, яка днями відзначала гендер-паті на честь ще не народженого малюка, вразила фанатів новим фото з пологового будинку. На ньому зірка каналу 1 + 1 показала, як чіпає маленькі пальчики свого новонародженого сина, який вирішив з'явитися на світло в велике свято — Яблучний Спас. На зворушливому фото Осадча показала тільки ручку малюка і свою. Хлопчик одягнений в красивий костюм в дрібний горошок. 

Нещодавно чоловік Катерини Осадчої опублікував перше фото з новонародженим синомДругого хлопчика подарувала щасливому батьку дружина та телевізійна зірка Катерина Осадча. Фото з новонародженим тільки з’явилось в соціальній мережі Instagram, як шанувальники почали  вітати зіркову родину з поповненням. Телеведучий дуже проникливо підписав фото з крихіткою-сином: "Ось він – наша ніжність". 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/kosadcha
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини