Головна Новини Зірки персона Кендалл Дженнер вразила фігурою в напівпрозорому костюмі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кендалл Дженнер вразила фігурою в напівпрозорому костюмі (ФОТО)

Американська модель Кендалл Дженнер шокувала Мережу фігурою, яку ідеально підкреслив її напівпрозорий костюм

13 липня 2021, 09:45 comments1975
Поділіться публікацією:

25-річна американська знаменитість Кендалл Дженнер, яка зізналася, що балується "травкою", розбурхала шанувальників новим спокусливим образом.

Кендалл Дженнер вразила фігурою в напівпрозорому костюмі (ФОТО)

Кендалл Дженнер / Фото: @kendalljenner

На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала серію знімків, на яких позує в  напівпрозорому костюмі коричневого кольору з принтом, що складається зі штанів та подовженого топа без рукавів. Вбрання знаменитості ідеально підкреслювало красу її стрункого та підтягнутого тіла. Під облягаючий топ Кендалл не стала надягати нижню білизну, похвалившись пишним бюстом.

Волосся американська знаменитість вклала в гарну зачіску, а на обличчі зробила виразний макіяж з чорними стрілками й коричневою помадою. Доповнила модель свій спокусливий look мініатюрними сережками-кільцями.

За добу пост Кендалл Дженнер зібрав понад 8 мільйонів лайків і безліч приємних коментарів: "Королева", "Така красива", "Ти — мрія", "Гаряче", "Так ідеально", "Дуже красиво і природно", — написали фоловери.

Нагадаємо, що відома супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї й оголосила про запуск власного бренду текіли під назвою 818. Це буде перший самостійний бізнес 25-річної красуні. Над цим проектом зірка працювала цілих чотири роки й зараз в асортименті бренду вже представлені три види напою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що бразильська модель Каміла Луз підкорює серця користувачів своєю красою і співпрацює з відомими світовими брендами. А частиною цього успіху є її разюча схожість з американською зіркою Кендалл Дженнер. Дівчина встигла попрацювати з такими журналами, як Marie Claire і Glamour, а також щомісяця заробляє близько 100 000 доларів в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини