Головна Новини Зірки персона Кевін Спейсі має заплатити $31 млн збитків Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Кевін Спейсі має заплатити $31 млн збитків Netflix

Голлівудського актора одним з перших звинуватили в тому, що поводить він себе неправомірно

24 листопада 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Актор із США Кевін Спейсі має зобов’язання заплатити 31 млн доларів студії, яка є творцем популярного серіалу Netflix "Картковий будинок", за   порушення контракту. Адже йому пред’явили  звинувачень у сексуальних домаганнях. Про це пише ВВС.

Кевін Спейсі має заплатити $31 млн збитків Netflix

Кевін Спейсі (фото з відкритих джерел)

Це рішення було таємним і ухвалене ще минулоріч. Про нього почали писати після клопотань адвокатів студії MRC, які звернулись до суду про підтвердження виплати. Вже четвертий рік  актор відбивається від сексуальних домагань, звинувачення заперечує.

62-річний американець вже не грає ролі підступного політика в цьому серіалі та немає роботи після ряду  публікацій про його звинувачення. Йому ставлять за провину "токсичну атмосферу" на знімальній площадці, грубі  непристойності та звинувачують, що він торкав молодих акторів без їхньої згоди.

Голлівудського актора одним з перших звинуватили  в тому, що поводить він себе неправомірно, коли вже відбувся скандал

Спейсі був одним із перших іменитих голлівудських діячів, яких публічно звинуватили в неправомірній поведінці після скандалу з Гарві Вайнштейном. Саме тоді  рух #MeToo набирав обертів.

Студія, яка проводить фільмування, зробила заяву, що втратила мільйони доларів, бо в роботі вже наступний сезон відомого серіалу. Її юристи подали позов в січні 2019 року, прагнучи відшкодувати витрати. Як вони заявили, поведінка відомого актора порушувала їх власну політику щодо сексуальних домагань.

Видання Variety інформує, що з обох сторін викликали до суду 20 свідків. Але рішення залишається конфіденційним.

Разом з тим петиція, яку подала студія до Вищого судового органу Лос-Анджелоса  дає підтвердження, що рішення прийняли на користь студії. Голлівудський актор оскаржував  цей вердикт суду, але йому відмовили.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома акторка отримала російський паспорт.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини