Головна Новини Зірки персона Кіану Рівз несподівано з'явився на весіллі звичайної британської пари
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіану Рівз несподівано з'явився на весіллі звичайної британської пари

Кіану Рівз - один з найпопулярніших акторів у всьому світі. Незважаючи на величезну популярність і натовп відданих шанувальників, 57-річний актор ніколи не страждав зірковою хворобою.

25 серпня 2022, 23:36 comments1324
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нещодавно всесвітньо відомий актор вирішив зробити молодій парі сюрприз, який вони точно запам'ятають на все життя. Джеймс і Ніккі Роуднайт нещодавно одружилися. Їх весілля відбулося в заміському будинку Fawsley Hall Hotel в Нортгемптонширі.

Кіану Рівз несподівано з'явився на весіллі звичайної британської пари

Кіану Рівз несподівано з'явився на весіллі. Фото з відкритих джерел

На щастя, Кіану Рівз, який працював у цьому районі на зйомках документального фільму для Disney +, також проживав у готелі в той самий час.

"Чоловік помітив його біля бару, підійшов і сказав, що він щойно одружився. Він запросив Кіану прийти привітати нас і випити з нами, якщо захоче", — розповіла наречена.

Кіану Рівз під час зустрічі з парою пообіцяв, що приїде на весілля. Джеймс і Ніккі Роуднайт були впевнені, що актор дуже ввічливо відмовив їм і не прийде на їх свято. Проте він дотримав слова і прийшов на весілля через годину після зустрічі.

Незважаючи на брак часу, Кіану знайшов момент, щоб сфотографуватися з нареченими, гостями та навіть поспілкуватися з деякими людьми. Його присутність на вечірці стала несподіванкою для всіх. Шанувальники актора підкреслюють, що Рівз був дуже ввічливим і милим з усіма.

За багаторічну роботу в Голлівуді Кіану Рівз отримав велику популярність у шоубізі. Шанувальники оцінили акторську майстерність, а шанувальниці захоплюються його незвичайною красою. Багато років Рівз вважався одним з найкрасивіших акторів. Він зіграв у багатьох гучних постановках, але справжню славу йому принесла роль Нео у фільмі "Матриця".

Раніше, видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська пара Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружились вдруге за місяць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини