Головна Новини Зірки шоу бізнес Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися вдруге за 30 днів. Чому вони це зробили?
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися вдруге за 30 днів. Чому вони це зробили?

Голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес знову одружилися. Перше весілля відбулося в Лас-Вегасі, а друге у маєтку за 9 мільйонів доларів.

22 серпня 2022, 19:31
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Пара має давні стосунки, адже ще у 2002 році вони оголосили про свої заручини, але справа до весілля не дійшла. Зіркова пара розпалась у 2004 році. Лопес стверджує, що частково таке рішення було прийнято через тиск зі збоку ЗМІ та її важкого графіка.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися вдруге за 30 днів. Чому вони це зробили?

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек на власному весіллі

Пройшло 20 років і Бен Аффлек зробив нову пропозицію Дженніфер Лопес у квітні 2022. 

У суботу ввечері в моєму найулюбленішому місці на землі (в пінній ванні) мій прекрасний коханий став на одне коліно і зробив пропозицію, — повідомила співачка у своєму Instagram.

А всього через кілька місяців вони одружилися в Лас-Вегас. Церемонія була таємною і про неї відомо стало тільки через кілька днів після весілля. Все було зроблено наче у романтичних комедіях, де закохана пара спонтанно одружується на очах у двійника Елвіса. 

Перше весілля пройшло без участі ЗМІ, родичів та друзів. Тому зіркова пара вирішила організувати нове пишне дійство тривалістю у 3 дні. Цього разу воно пройшло у власному заміському будинку Бена Аффлека, вартістю в 9 мільйоні доларів. На церемонії Дженніфер Лопес була в розкішній білій сукні з фатою у 5 метрів від Ralph Lauren. Всі інші гості також були одягнені в біле.

На весіллі було багато близьких їм людей, а крім родини, на церемонії також були присутні: режисер Кевін Сміт, актори Метт Деймон та Рене Зеллвегер і ведучий Джиммі Кіммел.  

У цей важливий для нареченого і нареченої день не з’явилась колишня дружина Аффлека — Дженніфер Гарнер, з якою у нього троє дітей. Вона була відсутня, оскільки знімала фільм у Техасі. Також на весіллі не було Кейсі Аффлека, який  демонстративно проігнорував весілля старшого брата. У суботу вранці він пив каву в Лос-Анджелесі, і коли репортер запитав, чи збирається він на вечірку, він сказав, що у нього є "інші справи". 

Раніше ми вже повідомляли у "Коментарях", що Бен Аффлек видалив Дженніфер Лопес з Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини