Головна Новини Зірки персона Кіану Рівз повідомив, що формально одружений з відомою актрисою
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіану Рівз повідомив, що формально одружений з відомою актрисою

Голлівудський актор Кіану Рівз зізнався, що формально одружується із зіркою фільму «Епоха невинності» Вайноною Райдер

23 листопада 2021, 14:50 comments1202
Поділіться публікацією:

57-річний популярний актор, зірка "Матриці" Кіану Рівз зізнався, що одружився "перед очима Бога" з американською зіркою Вайноною Райдер.

Кіану Рівз повідомив, що формально одружений з відомою актрисою

Кіану Рівз (фото з відкритих джерел)

Таку несподівану заяву голлівудський актор зробив у новому інтерв'ю виданню Esquire, прикрасивши його нову обкладинку. Кіану заявив, що вони не просто колеги, а формально чоловік та дружина.

Зірка "Матриці" сказала, що у них з Вайноною була весільна церемонія зі справжніми священниками, і сама актриса стверджує, що вони подружжя, оскільки одружилися "перед очима Бога".

Зазначимо, що Кіану Рівз та Вайнона Райдер працювали разом на знімальному майданчику фільму "Дракула" (1992 року), де актор зіграв молодого юриста Джонатана Харкера, а Вайнона стала його нареченою. Саме у цій кінострічці відбулася весільна церемонія, яку актори вважають справжньою.

А у 2018 році знаменитості знову зустрілися на зніманнях комедійної мелодрами "Як одружити холостяка". Згідно з сюжетом, головні герої знайомляться дорогою на весілля спільних знайомих, і доля починає їх усіляко зіштовхувати, щоб вони придивилися один до одного.

Нагадаємо, що кінематографічний всесвіт Marvel запропонував роль канадському актору Кіану Рівзу у своєму новому фільмі. Подейкують, що він може зіграти роль головного лиходія Крейвена-мисливця, відомого як Сергій Миколайович Кравінова.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що заради знімання у четвертій частині "Матриці" актор Кіану Рівз змінив свій імідж.

Читайте також, що в листопаді 2019 року в мережі з'явилися чутки, що голлівудський красень Кіану Рівз побрався зі своєю коханою Олександрою Грант.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини