Головна Новини Зірки персона Кіркоров більше не загрожує нацбезпеці України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіркоров більше не загрожує нацбезпеці України: подробиці

Причини рішення не вказуються

27 червня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Популярний російський співак Філіп Кіркоров, якого напередодні визнали особою, що представляє загрозу національній безпеці країни, був виключений із "чорного списку". Про це пише інформаційне агентство УНІАН з посиланням на пресслужбу МКІП.

Кіркоров більше не загрожує нацбезпеці України: подробиці

Філіп Кіркоров - фото з відкритих джерел

"Згідно з новим листом Служби безпеки України з проханням відкликати попередній лист про включення Філіпа Кіркорова з попереднього переліку осіб, які загрожують національній безпеці України, МКІП виключає Кіркорова з цього списку", — сказано у повідомленні.

Відомство також зазначає, що причини як включення виконавця в "чорний список", так і виключення з нього не вказуються.

Нагадаємо, що співак Філіп Кіркоров відреагував на рішення Мінкульту України внести його в так званий "чорний список" Мінкульту України. Виконавець звернувся до шанувальників через Instagram і емоційно прокоментував таке рішення.

Виконавець зазначив, що внесення народного артиста в "чорний список" є справжнім абсурдом, а подібні дії з боку чиновників допомагають йому ставати більш популярним.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що нинішній президент України Володимир Зеленський за законодавством не може позбавити популярного виконавця Філіпа Кіркорова звання народного артиста нашої країни. Такі повноваження є лише у того державного глави, який його присвоїв. Відомий продюсер Володимир Бебешко зазначив, що відповідне звання дав Кіркорову третій український президент Віктор Ющенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Іван

27 червня 2021, 22:11

Будь ласка, поясніть, що значить в даному випадку "судєбниє прєцедєнти".


Новини