Головна Новини Зірки персона Клопотенко розповів про свої маніакальні фантазії щодо дівчат
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопотенко розповів про свої маніакальні фантазії щодо дівчат

Шеф-кухар Євген Клопотенко заявив про свою пристрасть до маніяків та бажання годувати дівчину в клітці.

18 червня 2024, 09:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Відомий український кухар Євген Клопотенко не приховує свої фантазії та заявив, що має захоплення перед речами на межі психопатичних розладів. Однією з них кухар поділився в інтерв'ю "Факти ICTV".

Клопотенко розповів про свої маніакальні фантазії щодо дівчат

Український шеф-кухар Євген Клопотенко. Фото з відкритих джерел

Євген Клопотенко розповів, що з дитинства захоплювався маніяками та психопатами. За словами шеф-кухаря, одна з його улюблених книг — це роман Патріка Зюскінда "Парфумер. Історія одного вбивці", який розповідає про маніяка, що вбиває людей та готує з них парфуми.

Крім того, Клопотенко зізнався, що його останньою прочитаною книгою став роман "Колекціонер" Джона Фаулза. У книзі розповідається про серійного вбивцю, який колекціонує людей.

Шеф-кухар розповів, що йому цікаві такі експерименти та поділився однією зі своїх фантазій. За словами Клопотенка, він "щиро хоче" викрасти дівчину, тримати її у клітці та спостерігати за нею.

"Я б взяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Годував її, дивився б, як вона поводиться – це мрія. Просто це соціально-неприпустимо, я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу. Це правда", — сказав Клопотенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євген Клопотенко пояснив, чому не приєднався до ЗСУ та не воює на війні. За його словами, він принесе "більше користі" в тилу, де займається "гастродипломатією" та розповідає про війну в Україні на міжнародній арені.

Також "Коментарі" писали, що Клопотенко назвав наступну страву після борщу, яка може опинитись у списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. За його словами — це українські сирники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини