Головна Новини Зірки персона Клопотенко висловив особисто Сумській свою позицію про її доньку у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопотенко висловив особисто Сумській свою позицію про її доньку у Москві

Клопотенко у відвертій розмові з Сумською обговорив мовчання Паперної про війну в Україні

25 квітня 2023, 22:40
Поділіться публікацією:








Відомий  популяризатор української кухні Євген Клопотенко  є ведучим кулінарного  ток-шоу "Пекельні борошна".  Під час шоу кухар  готує  страви і з запрошеними   говорить на важливі  теми.  Нещодавно тут побувала  відома акторка і Народна артистка України Ольга Сумська.

 Клопотенко висловив особисто Сумській свою позицію про її доньку у Москві

Евген Клопотенко (фото з відкритих джерел)

В цей час часто згадують  скандальну історію  з  старшою донькою акторки Тонею Паперною,  що мешкає в рф і мовчить про військове вторгнення  в  рідну країну. Про це часто пишуть  українські ЗМІ. Сумська  весь цей час   захищає від нападок  себе і свою  родину  з причини мовчазної  позиції  дочки.

Клопотенко теж   згадав цю делікатну проблему. Але  виявив до  гості неймовірний такт. Він  заявив, що  така родинна ситуація  близька  для багатьох, але, на його думку, зірковим особистостям  потрібно  це  не замовчувати.

"У тебе донька зараз не в Україні. Знаю, що дуже важко, бо в багатьох людей така ситуація також склалася і вони часто бояться про це говорити. І такі люди, як ми з тобою — ми маємо показувати своїм прикладом, що навіть коли важко, ми можемо дати якісь поради", — сказав  Клопотенко до  Ольги Сумської.

 Гостя  відповіла, що їй пишуть   жахливі речі, але  багато співгромадян в умовах   жахливої  війни мають людяність.

"Страшна війна нас сьогодні роз'єднала. Про це важко говорити. Звісно, я отримую величезну кількість хейту із цього приводу. Але, повірте, я отримую і слова підтримки від людей і матерів, які в такій самій ситуації, як і я", -  відповіла зіркова гостя. Клопотенко  відповів, що підтримає Ольгу Сумську в її  проблемі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що старша донька Сумської показала свою позицію щодо війни в Україні.Старша донька  відомої акторки Ольги Сумської вже чимало часу мешкає  і працює в РФ. 24 лютого 2022 року вона прийняла рішення залишитись  в країні-агресорці, за що її мамі  неодноразово  перепадало від користувачів в соцмережах, які пишуть  негативні коментарі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини