Головна Новини Зірки персона Старша донька Сумської показала свою позицію щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Старша донька Сумської показала свою позицію щодо війни в Україні

Паперна залишилася в Росії і відвідує світські заходи

2 квітня 2023, 22:30 comments2066
Поділіться публікацією:

Старша донька  відомої акторки Ольги Сумської вже чимало часу мешкає  і працює в РФ. 24 лютого 2022 року вона прийняла рішення залишитись  в країні-агресорці, за що її мамі  неодноразово  перепадало від користувачів в соцмережах, які пишуть  негативні коментарі. Про це пише "УНІАН".

Старша донька Сумської показала свою позицію щодо війни в Україні

Антонина Паперная и Ольга Сумская (фото з відкритих джерел)

При цьому, хоч Ольга  Сумська  по різному  виправдовує  старшу  доньку, пояснює, що тій  ніби страшно і вона   турбується  про свою колишню батьківщину,  реальність таки інша.

Антоніна Паперна разом з чоловіком, громадянином  РФ Володимиром Ягличем  буває на  світських  заходах в  російській столиці. Зовсім нещодавно подружжя відвідало  прем'єру  серіалу режисера з РФ, що є прихильником   Путіна,  Федора Бондарчука. Саме так  вона  підтримує   таку  "творчість"  цього російського режисера.

Важливо, що  головну роль в  цій російській прем’єрі  грала Світлана Ходченкова,  колишня дружина Яглича. Ця актриса теж схвалює  війну  на українській землі.

До слова,  Антоніна Паперна  нічого не каже про війну в  країні, де виросла. Її зіркова матір дуже  турбується  з цього приводу. Сумська не один раз казала, що в неї дуже давно не гостювала  донька з онуками.  Але мама з донькою кожного дня  спілкуються  телефоном  і  Паперна   розповідає  дітям казки  перед сном українською мовою.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська акторка зі "Слуги народу" зрадила свою країну та лишилася жити в Росії.Популярна  українська артистка Галина Безрук вже  чимало часу мешкає в РФ  з чоловіком і дітьми. З початку військового вторгнення екс-українка  ще ні разу не прокоментувала хід  повномасштабної  війни на своїй колишній  батьківщині. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини