Головна Новини Зірки персона Кого Forbes назвав найбагатшою співачкою світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого Forbes назвав найбагатшою співачкою світу

Барбадоська виконавиця Ріанна отримала статус найбагатшої співачки й другою найбагатшою жінкою у світі

4 серпня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

33-річна популярна виконавиця Ріанна, згідно з даними американського Forbes, офіційно стала доларовим мільярдером і отримала статус найбагатшої співачки у світі.

Кого Forbes назвав найбагатшою співачкою світу

Ріанна (фото з відкритих джерел)

Видання повідомляє, що дохід артисти на цей час становить 1,7 мільярда доларів. Але тільки заробити таку суму виконавиці хіта "Umbrella" допомогла не концертна діяльність. Ріанна крім музики активно розвивається власний бізнес — косметичний бренд Fenty Beauty і бренд білизни Savage x Fenty, одна половина акцій якого належить їй, а друга — французькому конгломерату Louis Vuitton Moët Hennessy.

Завдяки своїм доходам, барбадоська виконавиця стала найбагатшою співачкою у світі й зайняла другу сходинку в рейтингу найбагатших жінок. Поки Ріанна поступається тільки знаменитій ведучій Опрі Уїнфрі, дохід якої оцінюють у 2,7 мільярда доларів.

До слова, свій бренд Fenty Beauty артистка створила чотири роки тому, і він є абсолютно інклюзивним: компанія випускає найрізноманітніші відтінки продукції для покупців. А бренд нижньої білизни Savage x Fenty співачка запустила у 2018 році, і часто стає обличчям своїх нових колекцій.

Нагадаємо, що ефектна американська співачка і дизайнер Ріанна вирішила підтримати ЛГБТ-спільноту пікантними знімками. Зірка опублікувала серію фото в нижній білизні власного бренду Savage x Fenty.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома співачка Ріанна разом з Аміною Муадді — дизайнером взуття румунсько-йорданського походження створили капсульну колекцію з чотирьох різних пар взуття. Для обох дівчат це друга спільна колекція, яка є поєднанням бізнес-стилю від Ріанни та фірмового почерку Муадді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини