Головна Новини Зірки персона Колишній чоловік Сніжани Єгорової показав, де живе зі своєю молодою дружиною (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній чоловік Сніжани Єгорової показав, де живе зі своєю молодою дружиною (відео)

Мухарський вперше показав свій заміський будинок, в якому проживає з молодою дружиною Єлизаветою

30 листопада 2020, 19:05 comments6181
Поділіться публікацією:








Український шоумен Антін Мухарський вперше вирішив показати будинок, в якій він живе зі своєю обраницею. Вони проживають неподалік від столиці на батьківській дачі Мухарського.

Колишній чоловік Сніжани Єгорової показав, де живе зі своєю молодою дружиною (відео)

Антін Мухарський. Фото: 24tv.ua

Інтер'єр свого будинку він показав в інтерв'ю для програми "Зоряний шлях" на каналі Україна. У ролику можна побачити, що весь дизайн в їхньому будинку виконаний в "сільському стилі", в якому переважають золоті відтінки.

У будинку є величезна вітальня з каміном, робочий кабінет (в якому Мухарський пише свої книги) і кілька спальних кімнат.

Також можна побачити багато сімейних фотографій на стінах, нагороди і картини. Шоумен зізнається, що знімки його спільних зі Сніжаною дітей дозволяють йому подумки завжди бути поруч з ними, оскільки Сніжана не дозволяє їм бачитися.

Зі своєю нинішньою дружиною Єлизаветою Бельською Антін познайомився в 2012 році, коли відвідав одну з виставок сучасного мистецтва. А вже в 2017 році пара уклала офіційний шлюб.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Фреймут показала свою розкішну квартиру в центрі. На своїй сторінці в соціальних мережах вона опублікувала серію знімків, на яких можна побачити вишуканий дизайн, багато світлих тонів і натуральних матеріалів в будинку. Варто зазначити, що в квартирі на Подолі телеведуча живе з усією своєю родиною: чоловіком Володимиром (продюсер Нового каналу) і трьома дітьми (Злата, Євдокія та Валерій). Також на YouTube-каналі опублікований ролик, який так і називається "В гостях у Фреймут". Вона зізналася, що вибрала саме Поділ, тому що він дуже нагадує їй Львів, який вона так любить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини