Головна Новини Зірки персона Колишня невістка українського президента відпочила на світській вечірці в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня невістка українського президента відпочила на світській вечірці в Москві

Ексневістка президента України Ющенка на повну веселиться в Росії

26 травня 2024, 21:55 comments4685
Поділіться публікацією:

Колишня дружина третього президента України Віктора Ющенка Ліза Ющенко організовує своє краще життя в  РФ. Про долю  своєї країни вона не  турбується, їй  видно було простіше так поступити -   припинити родинний зв'язок з сестрою, українською телеведучою і громадською  активісткою Машею Єфросиніною, аніж відкрито обумовити свою позицію стосовно  вторгнення.

Колишня невістка українського президента відпочила на світській вечірці в Москві

Ліза Ющенко (фото з відкритих джерел)

Зараз родину Лізі замінили російські світські левиці. В своєму блозі колишня невістка Ющенка часто оприлюднює  фото з закордонних вечірок з так званими вершками суспільства.

Часто відвідує  Ліза і   різні заходи в російській столиці. Недавно у  власному блозі вона оприлюднила фото з  відомої арт-виставки в Москві.

Там колишня українка  з двома подругами позують на фоні творів мистецтва. На фотографії  можна побачити, що Ліза ну вже дуже  захопилась  філерами для губ, і  забула про  правила етикету — у приміщенні вона та її товаришки перебували в сонцезахисних окулярах.

Колишня невістка українського президента відпочила на світській вечірці в Москві - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома українська супермодель вийшла заміжСніжана Онопко -  супермодель з України, яка  мала світове ім'я і була, як  нездійсненна мрія для сотень тисяч  представників сильної половини по всьому світу. Проте  особисте життя  моделі не  вийшло схожим на казку, і склалось  трагічно.

Ще в  2011 році манекенниця  одружилась з  бізнесменом  Миколою  Щуром. Подейкували, що цей сімейний союз був  аб'юзивний  з фізичним, психологічним і сексуальним насильством  стосовно  Сніжани Онопко. Манекенниця  домоглась розлучення з першим чоловіком в 2020 році, і  з того часу про її особисте життя новин  не було.

Але  події в ньому  не стояли на місці. Недавно в сторіс у  власному блозі в Instagram Сніжана   написала, що  вдруге вийшла заміж.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини