Головна Новини Зірки персона Колишня невістка Ющенка розважалася на вечірці з росіянами в Монако
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня невістка Ющенка розважалася на вечірці з росіянами в Монако

Ліза Ющенко продовжує безтурботно розважатися в компанії бомонду з Росії

16 серпня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Колишню невістку екс-президента України Віктора Ющенка і сестру  знаної телеведучої та громадської активістки  Маші Єфросиніної Лізу  Ющенко не дуже хвилює її  хитка репутація в нашій країні.

Колишня невістка Ющенка розважалася на вечірці з росіянами в Монако

Ліза Ющенко (фото з відкритих джерел)

Ліза мешкає  на території країни-агресора, ніяк не коментує  війну в  колись рідній країні, і веде звичний для неї  розкішний спосіб  життям,  проводячи час в російських  світських колах. Новий  привід  для обурення поведінкою  Ющенко — нещодавня вечірка  на території  Монако,  на якій Ліза  побувала із новими знайомими.

В ресторації, де тільки вхід коштує  від 950 до 1200 євро,  проводила своє  дозвілля  російська еліта:російська  гімнастка  Кароліна Севастьянова, "Міс Росія-2016" Анастасія Полхова, дружина  екс-посадовця  з Санкт-Петербурга Ксенія Костіна, та інші.

Під час відпочинку,  публіку веселив  виконавець Валерій Меладзе, який хоч і спробував боязко   висловити  власну  незгоду  тривалістю війни  в Україні, але продовжує  співати для співгромадян за закривавлені  гроші.

За словами очевидців,  Ліза Ющенко зі своїми  знайомими  сиділа за столиком неподалік  сцени  ресторану.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві. Співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві. Опальна виконавиця  Анна Сєдокова, що  забула  про свою країну і  зараз виступає в Росії, під час концерту  впала  неподалік сцени. Вона  запланувала  виступ в російській столиці,  але ось  "налажала" ще до початку концертного дійства.

 Зрадниця  поділилась   своїми "стражданнями" з представниками  російських ЗМІ. Як стверджує  Сєдокова, вона  оступилась і полетіла зі сходинок, бо  мала намір  помахати своїй донечці  перед тим, як вийти  на сцену.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини