Головна Новини Зірки персона Поет, що був найкращим другом Пугачової, заявив, що в його житті тепер немає Примадонни
commentss НОВИНИ Всі новини

Поет, що був найкращим другом Пугачової, заявив, що в його житті тепер немає Примадонни

Рєзнік також зазначив, що росіяни не помітили "втрати" співачки

6 квітня 2023, 22:50 comments5469
Поділіться публікацією:

Відомий  поет з Росії  Ілля Рєзнік, що написав для  Пугачової 71 пісню і вважавсь   одним із  кращих її друзів,  зараз розповів  про спільну творчу діяльність  із зірковою  співачкою.  В день  свого ювілею   митець роздавав  інтерв'ю російським ЗМІ і  повідомив, що зараз  в його життєвих буднях немає Алли Пугачової.

Поет, що був найкращим другом Пугачової, заявив, що в його житті тепер немає Примадонни

Ілля Рєзнік та Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Як розповів Рєзнік, тепер  йому набагато складніше жити.  Поет тепер  не  отримує авторські відрахування від   зіркових виконавців Пугачової, Лайми Вайкуле, Валерія Леонтьєва та інших співаків, які не виступають  в Росії  після 24 лютого 2022 року. Проте  він все одно каже, що в Росії  не замітили "втрату" Примадонни.

Розповідаючи про  власну ювілейну  концертну програму, Рєзнік  сказав, що на  святі не буде Пугачової. Він порівнює  це з тим, що і раніше  Пугачова і її екс-чоловік Філіп Кіркоров не завжди  виступали на його святкових  вечорах. 

"На одному ювілеї на афіші було Кіркорова крупно, червоними літерами позначено. Але він не прийшов з різних причин. І — загін не помітив втрати бійця. Ніхто не крикнув: "Давай Філіпа!". А на одному з ювілеїв Алла не прийшла, тому що у неї попереду був свій концерт, вона не хотіла світити наші нові пісні. І знову загін не помітив втрати бійця. І ніхто не крикнув: "Давай Пугачову! Алла!" Ніхто, жодна людина", — згадав Рєзнік.

Але після цього всього   ювіляр  промовив інші слова,  що суперечать його  попереднім висловам про "непомітну втрату" Примадонни.  Рєзнік все-таки визнає, що він сумує за Пугачовою.

"Так, мені сумно, що Алли немає... Все-таки 71 пісню я для неї написав свого часу, і це шматок мого життя", — проговоривсь  ювіляр.

Ще   поет висловив свою думку  про всіх російських зіркових виконавців,  що поїхали за кордон і виступають  проти повномасштабного військового вторгнення РФ.

"Ось у мене всі ці, хто виїхав, викликають жаль. Тому що я знаю, що за кордоном вони довго не протримаються. Перші концерти для наших емігрантів пройдуть, а потім гострота їх вчинків пропадає, нівелюється, інтерес до них згасає. І у них життя буде дуже сумним. Тому, я б порадив повертатися на батьківщину, де їх любили. І, може бути, люди все пробачать і почнуть знову їх поважати", — підсумував ювіляр.

До слова, це російський  поет, якому  в 2013 році Янукович дав звання народного артиста України. Рєзнік відмовивсь від нього  влітку  минулого року.  Рєзнік  сказав, що йому не потрібна нагорода від "такої України".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Соловйов з істерикою накинувся на Пугачову через її повернення в Росію.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини