Головна Новини Зірки персона Копія мами: який зараз вигляд має 10-річний син Жанни Фріске (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Копія мами: який зараз вигляд має 10-річний син Жанни Фріске (ФОТО)

Платон Шепелєв розбиває серця шанувальникам співачки своєю фотографічною схожістю

29 березня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

Платон Шепелєв, син  Жанни Фріске,  мав трохи більше двох років, коли його зіркова мама померла від неоперабельної пухлини головного мозку. Про свій діагноз співачка  дізналась за  кілька місяців після народження першого і єдиного  малюка.

Копія мами: який зараз вигляд має 10-річний син Жанни Фріске (ФОТО)

Жанна Фріске (фото з відкритих джерел)

Всі турботи  про сина після смерті  мами  повністю перейняв його батько — білоруський телеведучий і фактичний чоловік Жанни Фріске  Дмитро Шепелєв. Коли пройшло  два роки після смерті зірки,  він вступив у стосунки з дизайнеркою Катериною Тулуповою.

Тепер ця пара виховує  трьох  дітей — сина Шепелєва і Фріске Платона, доньку  Тулупової від попередніх стосунків Ладу, і спільного  сина Тихона, який з'явивсь на світ 2021 року. Всі троє стали героями передачі, яку веде Дмитро Шепелєв,  інформують російські ЗМІ.

Допоки Платон був малим, батько, як міг,  оберігав  його від підвищеного інтересу  журналістів.  Тепер  йому вже 10 років, і він, як стверджують  шанувальники  Жанни Фріске — точна копія своєї зіркової мами. При цьому,  він  дуже артистичний, і захоплюється музикою.  Про успіхи  старшого сина Дмитро Шепелєв час від часу  повідомляє   в соціальних мережах.

Копія мами: який зараз вигляд має 10-річний син Жанни Фріске (ФОТО) - фото 2


Копія мами: який зараз вигляд має 10-річний син Жанни Фріске (ФОТО) - фото 3



Відомо, що Жанна Фріске — російська акторка ("Про що говорять чоловіки", "Нічна Варта", "Денна Варта"), співачка, ведуча. Колишня учасниця гурту "Блестящие". У 2015 році у віці 40 років померла від гліобластоми (неоперабельної пухлини головного мозку).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Від важкої хвороби померла відома акторка Енні Вершинг. Зірка померла  вранці 29 січня. В  повсякденному житті акторка мужньо боролась з раком, лікарі виявили це небезпечне  захворювання в Енні  в 2020 році. Акторка пішла з життя у віці  45 років. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини