Головна Новини Зірки персона Від важкої хвороби померла відома акторка Енні Вершинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Від важкої хвороби померла відома акторка Енні Вершинг

Енні Вершинг було 45 років

30 січня 2023, 23:40 comments1172
Поділіться публікацією:

Пішла з життя  відома акторка зі Сполучених Штатів, що стала відомою   завдяки зіграним ролям в серіалах "Надприродне" та "24 години", Енні Вершинг.

Від важкої хвороби померла відома акторка Енні Вершинг

Померла акторка Енні Вершинг (фото з відкритих джерел)

Зірка померла  вранці 29 січня. В  повсякденному житті акторка мужньо боролась з раком, лікарі виявили це небезпечне  захворювання в Енні  в 2020 році. Акторка пішла з життя у віці  45 років.

Сумну інформацію  підтвердив представникам видання  Deadline чоловік Енні,  теж актор Стівен Фулл.

"В душі нашої родини велика діра. Але вона залишила нам інструменти для її заповнення. Вона знаходила диво у дрібницях. Для танцю їй не потрібна була музика. Вона навчила нас не чекати на пригоди, а шукати їх", — зазначив  чоловік зіркової виконавиці.

Важливо, що Енні Вершинг – актриса зі Сполучених Штатів, що здобула  популярність, зігравши роль спеціального агента ФБР в серіалі "24 години". Зірка також  майстерно  зіграла  в таких  відомих фільмах,  як "Надприродне", "Усі жінки відьми", "Касл".

Коли в американської знаменитості в 2020 році  діагностували рак, вона не залишила акторської роботи, працювала, не звертаючи увагу на важку недугу. В зірки  залишилось три сина  - Фредді, Арчі та Оззі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла актриса, яка грала роль Венздей в серіалі "Сімейка Адамсів".Зірка серіалу "Сімейка Адамсів" Ліза Лорінг, яка зіграла Венздей померла від інсульту 28 січня. Смерть жінки підтвердила її дочка Ванесса Фумберг. Ліза Лорінг, найвідоміша за роллю Венздей Аддамс у комедійному серіалі ABC "Сімейка Адамсів", що виходив з 1964 по 1966 рік. Ліза Лорінг зіграла Венздей у віці шести років. Вона зобразила персонажа милою, але серйозною дівчиною, яка могла бути похмурою та любила домашніх тварин, які лякали інших, зокрема, смертоносного павука, на ім'я Гомер і ящірку, на ім'я Люцифер. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини