Головна Новини Зірки персона Корольова цинічно заявила, що сумує за рідним Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Корольова цинічно заявила, що сумує за рідним Києвом

Корольова раптом згадала, що Київ - це її рідне місто

5 червня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість Наташа Корольова, яка народилася і виросла в Києві, проте вибрала  РФ, щоб   реалізувати свою кар'єру,  відповідаючи на питання російських ЗМІ, згадала про свою  справжню  батьківщину. Прихильниця путінської політики  зізналась, що  часто згадує  Київ, сумує за містом, але  поїхати туди вже не зможе. Зараз   співачка знаходиться в списку санкцій, бо підтримує криваву кремлівську політику. Ще одна причина, як  сказала зірка, що в Київ і сама не хоче їхати.

Корольова цинічно заявила, що сумує за рідним Києвом

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

"На жаль, я давно вже не в'їзна до Києва, тому що давно мене закрили, першу. Я представляла загрозу, напевно, своїми хорошими добрими піснями. Вони не могли зрозуміти в який статус артиста мене записувати — російська артистка або своя? Була дилема, але в підсумку вирішили закрити, причому жорстко — на п'ять років", — наголосила  російська співачка. 

Корольова продовжила, що  у неї виникає сум  за рідним містом. Зараз  в артистки  є можливості  поїхати  до Сполучених Штатів, де  мешкає її мама, але  зіркова донька  вдовольняється лише короткими візитами до своєї мами — пояснює, що не має відчуття,  "як вдома", можливо реальна причина, що росіян ніде не сприймають   радо. 

"Приїжджаю в гості із задоволенням, але на якийсь час. Далі не можу, не моє", — сказала Наташа.

При цьому, ще одна  причина, яка притримує  співачку  в Росії,  це її чоловік Тарзан. Він нещодавно наголосив, що сам би пішов на війну, щоб знищувати мирних українців, але своєї обіцянки таки не виконав  — лише знову  очолює  "диванні війська" – ще він оприлюднює в соціальних мережах  пропагандистські речівки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Корольова втекла з Росії та показала свій розкішний відпочинок.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини