Головна Новини Зірки персона Корольова втекла з Росії та показала свій розкішний відпочинок (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Корольова втекла з Росії та показала свій розкішний відпочинок (ФОТО)

Наташа Корольова воліє відпочивати на Мальдівах, ніж говорити про війну

20 квітня 2023, 23:15 comments2386
Поділіться публікацією:

Зіркова виконавиця з РФ Наташа Корольова, яка нічого не говорить про війну на рідній землі, без попередження покинула Російську Федерацію.  Зараз вона перебуває  на Мальдівах.

Корольова втекла з Росії та показала свій розкішний відпочинок (ФОТО)

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

На  власній сторінці в соціальних мережах опальна 49-річна  співачка  оприлюднила  світлину,  де позує в купальнику.

Зірка  вихваляється, як їй видається, стрункою фігурою і відзначає  неймовірну зручність бікіні. Корольова  відзняла себе на веранді курортного бунгало.

Корольова втекла з Росії та показала свій розкішний відпочинок (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Корольова публічно показала свою позицію щодо війни в Україні та обрала Росію. Опальна  співачка, яка народилась в Україні, Наташа Корольова довго не коментувала  війну в Україні.  Але тепер, прийняла рішення  підтримати агресивний кремлівський   режим  і свого чоловіка Тарзана. Співачка  виступала на одному з концертів в РФ з артистами шоу-балету, що були одягнені  в костюми, як кольори російського прапора. Танцюристи виступали на сцені, одягнуті в білі футболки, сині штани  і червоні  чоботи. Мешканці РФ  у виступі російської співачки бачили  підтримку війни, що триває в Україні та кажуть, що Корольова, наче  символ їх юності. Що сказали б про такий захід колишньої землячки  українці — нез'ясована, бо  коментарі в соціальних мережах  приховані.

 Також "Коментарі" писали про те, що Корольова перелякала мережуЩе одна зрадниця  Наташа Корольова, що народилась в Україні,  проте мешкає  в РФ і  нічого не говорить  про жорстоке військове вторгнення,  налякала  власною зовнішністю. У  виконавиці з РФ   "пливе" обличчя,  і це їй не вдається  приховувати. В соціальних  мережах  оприлюднено нове відео, де  співачку   знято без фільтрів. Опальна виконавиця не  сподівалась, що на відео  буде виглядати  таки не так, як на власних "відфотошоплених" фотознімках. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини