Головна Новини Зірки персона Корольова вперше відверто розповіла про конфлікт між її матір'ю і Тарзаном через війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Корольова вперше відверто розповіла про конфлікт між її матір'ю і Тарзаном через війну в Україні

Наташа Корольова вважає за краще займатися "творчістю" і не звертати увагу на війну

2 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Наташа Корольова,  що до цього часу не осудила військове вторгнення на свою батьківщину,  прийняла рішення  висловитись про конфліктну ситуацію  між її матір’ю  і чоловіком Тарзаном, що виступає за продовження війни  в  країні, де народилась його дружина.

Корольова вперше відверто розповіла про конфлікт між її матір'ю і Тарзаном через війну в Україні

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

Як розповіла  співачка,  в її родині "все добре", серйозні конфлікти та суперечки  залишились в минулому, повідомляють російські ЗМІ.

"У нас в родині все добре. Бувають шорсткості, різні погляди на речі і події. Але таке трапляється в багатьох сім'ях. Щоб закінчити історію з цими розмовами, скажу, що, поки мама гостює у нас в Москві, ми живемо всі разом на дачі", — каже  зірка.

Наташа Корольова висловилась про  повномасштабне військове вторгнення, назвавши його "непростим часом". До того ж,  співачка дотримується думки, що  зараз ліпше  розвивати свою творчість і не брати до уваги, як навколо  гинуть  сотні мирних  мешканців.

"Навколо — багато горя, злоби, агресії... в даний момент відбувається трансформація всього світопорядку. Ми — артисти, і як ніхто інший повинні нести за допомогою нашої творчості добро і мир. Я цим і займаюся", — з долею цинізму  завершила  опальна виконавиця.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Корольова цинічно заявила, що сумує за рідним Києвом. Російська знаменитість Наташа Корольова, яка народилася і виросла в Києві, проте вибрала  РФ, щоб   реалізувати свою кар'єру,  відповідаючи на питання російських ЗМІ, згадала про свою  справжню  батьківщину. Прихильниця путінської політики  зізналась, що  часто згадує  Київ, сумує за містом, але  поїхати туди вже не зможе. Зараз   співачка знаходиться в списку санкцій, бо підтримує криваву кремлівську політику. Ще одна причина, як  сказала зірка, що в Київ і сама не хоче їхати.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини