Головна Новини Зірки персона Кремль покарав російського актора, який виступив проти війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль покарав російського актора, який виступив проти війни в Україні

Панін неодноразово висловлювався про те, що він проти війни

22 травня 2023, 23:15 comments3514
Поділіться публікацією:

Російське  МВС зараз розшукує відомого актора Олексія Паніна. Кіноактор, як тільки почалась  повномасштабна війна,  відкрито  висловився, що не підтримує  криваву путінську політику. У  власному блозі Панін кілька разів писав про те, що  за кордоном його  часто знаходили  українці і  дякували за  зайняту принципову  позицію. 

Кремль покарав російського актора, який виступив проти війни в Україні

Олексій Панін (фото з відкритих джерел)

Тепер вже  відомо, що СК РФ  висунув звинувачення Олексію Паніну, які полягають в тому, що  актор ніби  "публічно виправдовує тероризм". Російські медіа інформують, що за місцем прописки актора в  російській столиці  був проведений обшук. Стало відомо, що в цій квартирі  актор  не  був  вже три роки — з 2020 він проживає  в Іспанії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що актор Панін пообіцяв гроші за плювок в обличчя російському пропагандисту СоловйовуСкандально відомий актор Олексій Панін пообіцяв грошову винагороду за плювок в обличчя головному російському пропагандисту Володимиру Соловйову. За такий вчинок Панін готовий заплатити 500 євро. Актор звернувся до аудиторії й пообіцяв перевести грошову суму після того, як отримає відео, яке підтверджує плювок.

Також "Коментарі" писали про те, що відомий актор з Росії раптово заговорив українськоюВідомий в РФ актор Кирило Сафонов, який  став популярним, зігравши  головну  роль в серіалі "Тетянин день", розмісти привітання  своєму  сину  з днем народження. В соціальних мережах  на власній сторінці  він  написав повідомлення, супроводивши  його рядками з  відомого хіту української  групи "Океан Ельзи" — "Я так хочу". Українські шанувальники  його творчості  виразили йому подяку  за підтримку нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини