Головна Новини Зірки персона Кремль взявся за Пугачову та шукає її зв'язок з ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль взявся за Пугачову та шукає її зв'язок з ЗСУ

Правоохоронні органи країни-агресора взялися за перевірку Примадонни

12 квітня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Представники російської Генпрокуратури перевірятимуть  Аллу Пугачову  щодо її можливого  фінансування Збройних  Сил  України. Заява  з вимогою почати подібну перевірку  поступила  в наглядову установу РФ  від керівника  Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталія  Бородіна. Про це інформують  російські ЗМІ.

Кремль взявся за Пугачову та шукає її зв'язок з ЗСУ

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Керівник цієї громадської організації стверджує, що  співачка ніби  втекла з РФ, і за кордоном  знову  критикує так звану російську  "спецоперацію". Ще, крім цього  Пугачова надає підтримку тим росіянам, які теж дотримуються  антивоєнної  позиції і залишили Росію.

"Раніше федеральним проєктом було встановлено іноземне фінансування діяльності Алли Пугачової та її зв'язки із західними спецслужбами", — відмічено  в заяві Бородіна.

До слова, за  родину Алли  Пугачової в Росії  беруться капітально. Вже оприлюднена   інформація про те, що СК  розпочав перевірку доньки Примадонни і, теж російської співачки, Крістіни Орбакайте та внука Нікіти Преснякова  про їх можливу співпрацю з представниками  українських  силових  структур, та фінансових пожертв  ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що поет, що був найкращим другом Пугачової, заявив, що в його житті тепер немає Примадонни. Відомий  поет з Росії  Ілля Рєзнік, що написав для  Пугачової 71 пісню і вважавсь   одним із  кращих її друзів,  зараз розповів  про спільну творчу діяльність  із зірковою  співачкою.  В день  свого ювілею   митець роздавав  інтерв'ю російським ЗМІ і  повідомив, що зараз  в його життєвих буднях немає Алли Пугачової. Як розповів Рєзнік, тепер  йому набагато складніше жити.  Поет тепер  не  отримує авторські відрахування від   зіркових виконавців Пугачової, Лайми Вайкуле, Валерія Леонтьєва та інших співаків, які не виступають  в Росії  після 24 лютого 2022 року. Проте  він все одно каже, що в Росії  не замітили "втрату" Примадонни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vasil

14 квітня 2023, 09:40

примет ли украина примадону? не подерётся ли она с софою?


Новини