Головна Новини Зірки персона «Кремль занадто багато терпить»: Соловйов цинічно засудив повернення Пугачової в Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

«Кремль занадто багато терпить»: Соловйов цинічно засудив повернення Пугачової в Росію

Російський пропагандист Соловйов в ефірі свого шоу назвав російську Примадонну «годувальницею» та обурливо заявив, що її потрібно «покарати»

5 травня 2023, 13:20
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі", з посиланням на РосЗМІ.

«Кремль занадто багато терпить»: Соловйов цинічно засудив повернення Пугачової в Росію

Соловйов. Фото з відкритих джерел

Днями, Пугачова повернулася до Москви. За чутками,  - аби піти на похорон й віддати останню шану другу, модельєру Валентину Юдашкіну.

Від такої звістки, дуже розлютився російський телеведучий, пропагандист Володимир Соловйов. В ефірі свого шоу, він заявив: що Пугачову не можна пускати в РФ. А за її позицію – співачку давно потрібно було покарати.

"Я не розумію, чому Пугачову пустили назад. Це взагалі що таке? Це що, все можна? Тобто можна нести що завгодно про країну... А потім їх пускають назад? Ну давайте зараз по телевізору її ще покажіть, дайте концерт провести, в ніжки їй впадіть, квітами зустрічайте. Це ж ощасливила, годувальниця повернулася!" — розлючено викрикнув  пропагандист.

За словами Соловйова, "Кремль занадто багато терпить".  Далі, в ефірі шоу, він переключився на "улюблені" погрози уже в сторону України та Заходу. Й закликав владу Росії – "діяти".

"Будьте ласкаві відповідати жорстко і зробити все необхідне. Якщо вам для цієї мети необхідно використовувати тактичну ядерну зброю — використовуйте, стратегічну — використовуйте", — сказав Соловйов.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — "Алку зустрічаємо з сухарем": росіяни налетіли на Галкіна за поїздку з дітьми в Париж. Максим Галкін прогулявся з дітьми в паризькому парку атракціонів. Знаний  гуморист з РФ  Максим Галкін, що категорично не приймає путінську агресію на українській землі, разом із своїми дітьми Єлизаветою і Гаррі побував у Парижі, в  парку  розваг "Діснейленд". Знаменитість оприлюднив світлини з відпочинку в  соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

5 травня 2023, 14:36

Хочешь воплотить свои сексуальные фантазии в реальность? Заходи здесь много девок что хотят воплотить свои сексуальные фантазии ----- http://ive.co.pl/uykxa


Новини