Головна Новини Зірки персона Кремлівська пропагандистка пообіцяла, що поїде з Росії, якщо Пугачову "пробачать"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівська пропагандистка пообіцяла, що поїде з Росії, якщо Пугачову "пробачать"

Симоньян відреагувала на "теплу" зустріч Примадонни з Дмитром Пєсковим

7 травня 2023, 23:25 comments2098
Поділіться публікацією:

Нещодавно Примадонна російської сцени знову повернулась до російської столиці, щоб попрощатись зі своїм товаришем Валентином Юдашкіним. Алла Пугачова  в чорному вбранні  була присутня  на церемонії прощання з модельєром, де зустрілась з прес-секретарем  російського президента Дмитром Пєсковим. 

 Кремлівська пропагандистка пообіцяла, що поїде з Росії, якщо Пугачову "пробачать"

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Багато росіян обурилось  тим, що  Пєсков поцілував руку Примадонни  і промовив, що  таки радий її бачити. На це з’явилась реакція  пропагандистки  Маргарити Симоньян. Вона сказала, що не  буде терпіти, коли Пугачову "приймуть назад".

"Якщо цій шушері буде дозволено повернутися і як і раніше влаштовувати тут той балаган, який вона влаштовувала багато років, я піду. Безумовно. Це буде образа, яку я не зможу терпіти. Знаю багатьох людей, які вчинять так само", — зазначила кремлівська пропагандистка,   інформує  Telegram-канал "Знаменитості Онлайн".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Алла Пугачова раптово повернулася до РосіїЗіркова співачка Алла Пугачова повернулась в РФ. Говорять, що її чоловік Максим Галкін, якого в країні-агресорці  визнали  "іноагентом", з Аллою не приїхав.  Він в ці дні  знаходиться на території  Португалії. Пропагандистські  медіа РФ  повідомляють, що помічниця Примадонни  Олена Чупракова  підтвердила  це. Ще  вона розказала, що їй відомо про плани Пугачової. Стверджують,  що зірка  прилетіла до російської столиці, щоб бути присутньою  на похороні  свого давнього  друга – російського кутюр’є  Валентина Юдашкіна. Прощання з модельєром  відбуватиметься в Москві 6 травня. Але помічниця  Примадонни  не  могла підтвердити  чи спростувати це.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5857

8 травня 2023, 01:40

Развратные девушки твоего города хотят горячего секса и готовы на многое. Все анонимно и конфиденциально, никаких денег и отношений, регистрация бесплатная ---- https://urlis.net/club


Новини