Головна Новини Зірки персона Кремлівський комік серйозно захворів: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівський комік серйозно захворів: що відомо про його стан

Нещодавно в мережі з'являлася інформація про те, що Петросян серйозно хворий

23 травня 2023, 23:10 comments2604
Поділіться публікацією:

В  російських   медіа  вкотре активно говорять  про стан  відомого гумориста Євгена Петросяна, що є прихильником кремлівського диктатора. З'явилось повідомлення   про те, що він  хрипить  і втратив голос. Нещодавно комік  звертавсь  до лікарів,  проте потім пояснив,   що в нього все добре — нібито планова здача аналізів. 

 Кремлівський комік серйозно захворів: що відомо про його стан

Євген Петросян (фото з відкритих джерел)

Деякі  російські   медіа, інформують, що у 77-річного  коміка  постали  серйозні проблеми з  роботою серця,  через  раптове підвищення тиску в Петросяна  запаморочилась  голова, він упав, як наслідок — черепно-мозкова травма. 

Після цього почали з'являтися й інші проблеми. Вже  знаходячись  в  медичній установі, поважного віку   гуморист раптово захрип і втратив голос. 

Сам  Петросян  чи  його представники не коментують цю делікатну інформацію про стан здоров'я  знаменитості. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський комік, який підтримав війну в Україні, відреагував на заяви про свою смерть. 1 травня  російські ЗМІ  написали, що коміка Євгена Петросяна госпіталізовано.. Деякі інформували, що  відомий гуморист при смерті. За якийсь час  Петросян вийшов на зв'язок і сказав, що не  потрібно сіяти паніку — він почуває себе  добре і не збирається йти з життя. Але  літнього віку гуморист дав підтвердження, що в лікарню все ж приходив. Він пояснив, що поїхав туди  на один день, щоб здійснити  планову перевірку свого організму і поздавати  потрібні аналізи. При цьому, зірковий гуморист виступив, підтримуючи повномасштабну військове вторгнення до  України. Ще  77-річний  комік  сказав, що і сам би, не роздумуючи,  відправився на фронт, якби  мав таку можливість.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини