Головна Новини Зірки персона "Кричали, що жирний": Нікіта Добринін здивував фанатів несподіваним зізнанням
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кричали, що жирний": Нікіта Добринін здивував фанатів несподіваним зізнанням

Ведучий розповів про дитинство і комплекси

30 жовтня 2020, 19:15
Поділіться публікацією:

Відомо, що колишній холостяк Нікіта Добринін одружився на переможниці шоу "Холостяк" Дарині Квітковій. По закінченню романтичного проекту пара відразу ж почала жити разом, навіть завела домашнього улюбленця, якого назвали Каспер. Про це пише видання golos.

"Кричали, що жирний": Нікіта Добринін здивував фанатів несподіваним зізнанням

Нікіта Добринін. Фото: tv.ua

На даний момент Нікіта є відомим ведучим, який набирає все більшої популярності. Але сам же він ошелешив шанувальників зізнанням, що в дитинстві його життя складалося не так добре, як це є зараз.

"Мене ніколи не брали в спортивні команди по футболу, баскетболу, тому що я бив по ногах, розбивав коліна. Знущалися, кричали, що жирний. І реально були комплекси в дитинстві дуже сильні", — зізнався Добринін.

Що стосується подробиць особистого життя Добриніна, то він не став приховувати, що в їхніх стосунках є місце і для ревнощів. Він зізнався, що йому навіть приємно ревнувати свою кохану, тому що це додає якоїсь гостроти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Нікіта Добринін розповів, що чіпляє чоловіка при знайомстві з дівчиною. Ведучий зазначив, що вкрай важлива мова дівчини та її голос. Тому що це одне з перших, що ти бачиш і чуєш, спілкуючись з новою людиною. Також він переконаний в тому, що для розвитку здорових романтичних стосунків повинні бути спільні точки дотику. Однакові погляди на життя, смаки на їжу і фільми, любов до подорожей — це все, що може входити в цей список. Головне, щоб це було цікаво і чоловікові, і жінці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини