Головна Новини Зірки персона Кріс Дженнер подарувала всій родині електромобілі на Різдво: скільки коштував подарунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріс Дженнер подарувала всій родині електромобілі на Різдво: скільки коштував подарунок

Усі автомобілі були різних кольорів

29 грудня 2021, 16:14
Поділіться публікацією:

Кріс Дженнер на різдвяні свята подарувала всій своїй родині електромобілі Moke різних кольорів. Про це повідомляє CNN.

Кріс Дженнер подарувала всій родині електромобілі на Різдво: скільки коштував подарунок

Кріс Дженнер - фото з відкритих джерел

Дочка Дженнера Кім Кардашьян продемонструвала ряд автомобілів на своїй сторінці в Instagram, сказавши, що рожеві належать їй і Хлої Кардашьян.

"Боже мій, подивіться на наші різдвяні подарунки від моєї мами! Для всіх її дітей. Як круто! О, це точно повинні бути для Кортні і Тревіс", — сказала Кім Кардашян в Instagram Story, демонструючи білий автомобіль з чорним черепом на капоті.

Згідно з веб-сайтом Moke, автомобілі коштують приблизно 21 000 доларів США.

Дженнер, яка влаштовує щорічні святкові заходи, цього року скасувала масштабне святкування через пандемію. Сім’я святкувала Святвечір разом, але не влаштувала традиційно пишну вечірку.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Шварценеггер подарував бездомним 25 будинків на Різдво. Американський актор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер відвідав будинки, збудовані за його кошти для бездомних ветеранів.

Також "Коментарі" писали, що королева Єлизавета II дотримується доброї різдвяної традиції і щороку на свято вона особисто вручає презент кожній людині зі свого персоналу. Її Величність дарує своїм співробітникам різдвяний пудинг від Tesco. Як виявилося, ця традиція походить від її діда, Георга V, який дарував приблизно 1500 цього солодкого десерту своїм слугам. Також працівники отримують від королеви Великобританії вітальну різдвяну листівку та ваучери. Вони отримують їх за старшинством, причому в першу чергу йде найстарший домашній персонал, за ним йдуть інші домашні працівники та садівники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини